Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Jeg har leget med tre MAC lipsticks, med tre forskellige finishes. Læs med og bliv klogere på hvordan de fungerer.


Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, er jeg virkelig en MAC pige! Hvis man tager et kig i min makeup taske, understøtter det også mit udsagn.

Hvad kan MAC som andre produkter ikke kan? Udover at produkterne udstråler professionelisme, handler det for mig om, at de formår at forny sig om og om igen, uden at opfinde den dybe tallerken. Der hvor MAC for alvor er en vinder for mig, er når vi taler om deres læbestifter.

En MAC lipstick er ikke bare en læbestift…
Hvis dette er ukendt land for dig, kommer der her vigtig viden; nemlig at deres læbestifter findes med et hav af forskellige finshes: Matte, Satin, Retro Matte, Cremesheen, Amplified, Glaze, Lustre, etc. Når man ved hvilken finish man foretrækker, gør det læbestift-jagten langt mere overskuelig. Fordi, let’s face it, de har virkelig mange shades!

Whirl

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Brune læbestifter har haft en oprejsning i 2016 og det ser ikke ud til at stoppe foreløbig. Whirl er en klassisk mørk nude farve, som passer til de fleste hudtoner. Trods dens matte finish, er den blød at have på og nem at friske op i løbet af dagen.

Brave

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Denne farve fangede mit øje for nogle måneder siden, og jeg må sige… Jeg er VILD med den! Den lette, metallic, pink tone er helt speciel, og for mig helt ny. Satin finish er en af mine favoritter, da den ikke er fuldkommen matte og dermed ikke virker tør på læberne. Så lad os kalde den en matte læbestift med en smule fugt. Hvis du ofte gnider dine læber mod hinanden, er denne type finish klar at foretrække.
Kylie Jenner har sørget for at metallic shades har fået et comeback, og hvis du ønsker at prøve denne trend af i den mild udgave, er Brave svaret.

Ruby Woo

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Hvis du kender lidt til MAC læbestifter, så burde du kende Ruby Woo. Dette er en klassisker og en af deres mest populære farver. Mange omtaler Ruby Woo som ”den perfekte røde læbestift”. Retro Matte finish er den mest matte version af MACs læbestifter, og jeg vil sammenligne den med en liquid læbestift, blot i fast form. Du får et virkelig matte og super holdbart finish.

Vi guider: MAC lipstick og Youngblood lip pencils

Hvorfor tegne læberne op?
For at læbestiften ikke ”bløder” (flyder ud over læberne), vil jeg altid anbefale at bruge en lipliner. Til Whirl har jeg brugt YOUNGBLOOD i farven Malt. Til Ruby Woo er farevn Truly Red brugt. Youngblood Lip Liner Pencil indeholder naturlige olier, dermed sikrer en glidende og nem applikation. Desuden er den uden parabener og parfume. YOUNGBLOOD Lip Liner Pencil, Truly red og Malt

Du kan se hvilke læbestifter jeg har brugt her:
MAC Lipstick Whirl

MAC Lipstick Brave

MAC Lipstick Ruby Woo

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...