Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Valentins Wellness - Med kæresten

Gider mænd wellness?

Det er min opfattelse, at de fleste mænd godt kan lide at blive kræset om, og derfor sjældent siger nej tak til en ansigtsbehandling, body scrub eller andre wellness lignende aktiviteter. Jeg har udvalgt nogle produkter, da de først og fremmest skal være unisex venlige ift. duft. Derudover synes jeg, de skal være lette at gå til og have noget, som gør dem lidt ekstra lækre.

Kvalitetstid med kæresten.

En hjemmeaften hvor man plejer hinanden med nogle lækre produkter, giver anledning til afslapning og ro fra en travl hverdag, hvor vi måske glemmer hinanden. Det giver også mulighed mere intimitet og for at snakke om hverdagen, fremtiden eller blot sanse det vi oplever her og nu. Det kan være de forskellige dufte, en bevidsthed om vi kan være mentalt tilstede og fokus på at mærke hinanden.

Et langt og dejligt bad…

Her kan i skrubbe jer selv eller hinanden i den lækre Agurk og Mynte Saltskrub fra Badeanstalten. Den dufter frisk og giver en kølig fornemmelse på huden, samtidig med at den fjerner døde hudceller, efterlader huden fugtet og utrolig blød. Man mærker olien på huden efter badet, men denne trænger hurtigt ind. Duften derimod, har man glæde af lidt længere. Mums!

Sådan bruges Agurk og Mynte Saltscrub fra Badeanstalten.

Inden brug, skal du bruge en ske til at omrøre produktet, så olie og salt blandes godt. Kom en smule skrub på hænderne og massér blidt på våd hud. Skyl til slut af med vand.

Unisex ansigtpleje.

Rønsbøl Skin Tonic er en let spray, som klargør huden inden påføring af ansigtsmasken, afrenser mildt og er fugtgivende. Den er uden parfume, parabener og farvestoffer. Den kan sprøjtes direkte i ansigtet eller påføres en vatrondel.

Herefter putter vi noget Dermalogica Charcoal Rescue Masque op i en skål. Brug nu den lækre Dermalogica Fan Masque Brush, til at påføre ansigtsmasken på huden. Jeg ved, at Simon nyder følelsen af at få påført masken med børsten i stedet for fingrene. Det er bare lidt mere lækkert!

Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Hvad kan den så?

Dermalogica Charcoal Rescue Masque er en fantastisk lækker maske. Den fungerer som en alt i én redning til alle hudtilstande.

Den har en beroligende virkning, virker opfriskende og samtidig har den en rensende effekt på huden. Den indeholder blandt andet aktiv Binchotan-trækul, som tiltrækker overskydende talg og urenheder fra hudens overflade, mens bambusekstrakt, vulkanaske og havdynd virker eksfolierende på huden.

Derudover er den med svovl, som stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller samt hæmmer bakteriedannelsen. Derudover indeholder masken chilensk mynte, som virker poreforfinende. Efter brug af Dermalogica Charcoal Rescue Masque vil huden være strålende frisk og med en flot glød. Masken skal sidde i 7 – 10 minutter og vaskes af med lunkent vand.

Obs! Det anbefales ikke at bruge denne mere end 4 gange ugentligt. Desuden kan man opleve lidt rødme i huden, da den arbejder så aktivt. Derfor vil jeg anbefale at bruge den om aftenen, og ikke lige inden man skal ud af døren.

Vi brugte tre sprøjt af John Masters Rose & Aloe Hydrating Toning Mist til ansigtet, for at berolige og nedkøle huden. Slut af med en god fugtgivende ansigtscreme, vi brugte Bare Minerals Skin Bare Haven Essential Moisturizing Soft Cream.

Stearinlys og hygge med kæresten

Nu hvor I har arbejdet så hårdt på at pleje jer selv, står den på sofahygge med lys, frugt og vin. CLEAN Scented Candle Fresh Laundry er et super let duftlys. Dette skal forstås sådan, at duften ikke virker overvældende, kraftig eller hovedpine indbydende. Som navnet indikerer, dufter det af nyvasket tøj. Den har noter af brasiliansk orange, hvid jasmin, mexikansk lime og musk.

Bonusinfo: Lyset kan brænde op til 60 timer og pynter så fint i hjemmet.

Nyd hinanden.

Jeg håber at inspirationen kan bruges, og at I får en dejlig dag i hinandens selskab.

Follow

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Rønsbøl Skin Tonic 250 ml (U)
Vejl. pris 195,00 kr
Din pris 136,00 kr
Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75 ml
Vejl. pris 415,00 kr
Din pris 369,00 kr
Dermalogica Fan Masque Brush
Vejl. pris 70,00 kr
Din pris 63,00 kr
John Masters Rose & Aloe HydratingToning Mist 59 ml
Vejl. pris 295,00 kr
Din pris 199,00 kr
Loading...