Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ ALLE GAVEÆSKER OG ELEKTRONIK | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Væk med appelsinhud!

Vil du gerne af med din appelsinhud - så læs med her

Væk med appelsinhud!

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud, også kaldet cellulite, er fedt der ophober sig i en forandret hudstruktur. For at uddybe det, så består huden af tre lag: overhud, læderhud og underhud.

Problematikken opstår i læderhuden, hvor der ligger et lag fedt, som ligger indkapslet i små rum mellem overhuden og musklerne. Når vævet ikke få tilført nok næringsstoffer, som eksempelvis vand, vil bindevævet blive stivere og trække sig sammen, heraf opstår fordybningerne i huden. Samtidig vokser fedtcellerne i læderhuden og laver de små buler, som tilsammen skaber appelsinhuden, de fleste af os kender til.

Hvorfor danner vi cellulite?

Mange tror, at appelsinhud er en konsekvens af overvægt, men dette er ikke tilfældet. Faktisk ved vi ikke med 100% sikkerhed, hvorfor kvinder danner cellulite.

3 metoder til at komme problemet til livs…

Der er desværre ingen nem udvej når det kommer til appelsinhud. Selvfølgelig er det at bruge en metode bedre end ingenting, men kort og godt, handler det om en sund livsstil. Problemet skal behandles indefra, som udefra.

Træn

Basisøvelser, grundøvelser, flerledsøvelser, kært barn har mange navne. Når det kommer til træningsdelen, er det vigtigt at tænke i øvelser, hvor du aktiverer flere led ad gangen. Dette betyder at der bruges flere muskelgrupper samtidig og dermed forbrændes mere. Mange tror fejlagtigt at fokus skal være på ben- og baldemusklerne, men nej. Vi skal have gang i hele kroppen!

Planken

Væk med appelsinhud!

Du kender den sikkert, jeg kender i hvert fald mange, som hader den. Se hvilken "planke" der fungerer bedst for dig. Ved at hvile på underarmen skåner du dine håndled, hvis dette ikke er et problem, skal du måske op i den høje "planke". Det vigtigste er at holde bagdelen nede og nakken lang, så der fra toppen af hovedet og ned til hælene, dannes en lige linje.

Væk med appelsinhud!

Tip til planken: Find en måde at motivere dig selv til at holde øvelsen så længe som muligt. Det kan være at udfordre dig selv på antal sekunder, du kan holde øvelsen, og se om du kan slå din egen rekord. Måske lidt god musik i baggrunden, en lydbog eller et mantra du gentager for dig selv under øvelsen. Det er vigtigt, at du får oplevelsen af, at gøre noget godt for dig selv.

Lunges

Væk med appelsinhud!

Stå med en hoftebreddes afstand, hold ryggen ret og træd frem med den ene fod, bøj i begge knæ så det bagerste knæ næsten rører jorden og træd derefter tilbage igen. Skift til det andet ben.

Tip til lunges: Idet du træder frem skal du oftest længere frem, end du tror, for at opnå den rette vinkel og belastning.

Squat

Væk med appelsinhud!

I denne øvelse er det også vigtigt at holde ryggen lige, dette lader dine ben arbejde mest optimalt. Stå med en hoftebreddes afstand mellem dine fødder (og med en hoftebredde, mener jeg fra dine hofteknogler og ned. Så der cirka er plads til en fod imellem dine fødder). Ret ryggen og sørg for at hold vægten ligeligt fordelt på dine fødder, når du bøjer knæene. Jeg har mere end en gang, hørt sætning: ”Ass to the grass”, så tænkt på at bagdelen skal så langt ned mod jorden, som muligt.

Tip til squat: Det fede ved denne øvelse er, at du træner nogle af de vigtigste muskler i din krop, som du bruger til at gå og stå. Fordelen ved at styrke disse muskler, kan være en bedre oplevelse af at føle sig groundet, mindre stresset og med mere overskud.

Spis

Væk med appelsinhud!

En overall sund kost vil være anbefalingen, grøntsager, fuldkorn, frugt, etc. Dermed betyder det også at undgå sukker, hvidt brød, mættet fedt og fastfood. I kampen mod appelsinhud, handler det om at spise så varieret som muligt og indtage antioxidanter, mineraler og vitaminer.

Drik the og vand

En kop grøn the om morgenen virker udrensende og er rig på antioxidanter. Desuden er fennikel godt for huden og fordøjelsen. Vand hjælper kroppen til at udrense og fjerne affaldsstoffer, men det kan du læse mere om her: Det bedste trick til smuk hud!

Grøn te:

Pukka Mint Matcha Green Te - Økologisk

Pukka Three Fennel Te - Økologisk

Væk med appelsinhud!

Plej din hud

Mit favorit produkt til brug på appelsinhud er Nuxe Body-Contouring Oil For Infiltrated Cellulite. Den indeholder 10 æteriske olier, som blandt andet er fra grapefrugt, som er kendt for at være god mod cellulite. Den hjælper til at forbedre hudens elasticitet, samtidig med at gøre overfladen mere glat.

Hvad jeg også er ret vild med…

… er at Nuxe har en filosofi om at favorisere naturlige aktive ingredienser, ikke benytte nogle mineralske olier, kunstige farvestoffer eller animalske ingredienser, samt ikke at teste deres produkter på dyr. Samtlige af Nuxes produkter er perfekte til veganere. Anvendes morgen og/eller aften med cirkulære bevægelser. Brug energiske, cirkulære massagebevægelser på de områder, som er værst ramt. Massér derefter med udglattende bevægelser mod hjertet.

Læs mere her: Nuxe Body-Contouring Oil For Infiltrated Cellulite

Andre produkter til appelsinhud, finder du her: Cellulite

Når alt dette er sagt…

Væk med appelsinhud!

En sund livsstil er ALTID at foretrække for dig og dit helbred. Men hvis disse tips ikke udrydder din appelsinhud, hva’så? Du er en skøn og unik kvinde, med en lille skønhedsfejl, ligesom størstedelen af kvinderne derude. Så lad være med at gemme dig væk!

Selv Beyoncé har appelsinhud. Jeg siger det bare.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...