Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 LUKSUS BRANDS! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Ubesværet fylde og tekstur

Jeg vil her gennemgå mine yndlingsprodukter til lækkert og fyldigt hår.

Ubesværet fylde og tekstur

Vask dit hår i saltvand

Okay, det lyder mærkeligt, og det er ikke det, man gør. Men det føles virkelig sådan! (På den gode måde). Bumble And Bumble Surf Foam Wash Shampoo renser blidt håret, og efterlader håret blødt samtidig med, at den giver masser af fylde. Allerede efter første gang jeg brugte denne, vidste jeg, at vi ville blive gode venner.

Specielt god til fint hår, som mangler fylde

Ubesværet fylde og tekstur

Bumble And Bumble Surf Foam Wash Shampoo kan bruges til alle hårtyper, men er især god til fint hår, som kan bruge lidt ekstra fylde og volume, eller til krøllet hår, for at give mere definition.

Den er fyldt med ekstrakter fra havet samt mineraler, som er med til at blødgøre og nære håret. Den giver fugt og pleje, helt uden at tynge på håret. Jeg har også brugt Bumble And Bumble Surf Cream Rinse Conditioner, hvilket jeg synes er et must.

Conditioner sørger for at lukke hårstrået efter hårvask og mindsker derfor krus, tørhed og gør hårbørstningen en del lettere. Man kan rolig bruge Bumble And Bumble Surf Cream Rinse Conditioner, da denne heller ikke tynger håret, men blot bidrager positivt til slutresultatet.

Den giver så meget fylde, og uden at fedte!

Ubesværet fylde og tekstur

Bumble And Bumble Texture Hairdressing Creme er en stylingcreme, som fungerer til alle hårtyper og er til brug i håndklædetørt hår. Dens effekt kan sammenlignes med saltvandsspray, dog er denne lige en tand vildere! Ved at bruge produktet ved rødderne, løfter den håret og skaber en helt utrolig fylde – Uden at fedte! I længderne giver den et levende, elektrisk og flyvsk hår, mere kontrol, bevægelse og en beachy fornemmelse.

I mit skandinaviske hår, bliver produktet ikke for tungt, hvilket er sjældent. Specielt med produkter som giver så meget effekt som Bumble And Bumble Texture Hairdressing Creme giver, oplever jeg oftest, at håret skal vaskes oftere, men ikke med denne.

Så med de her tre basser, går du ikke galt i byen. Helt klart nogle musthaves til skandinavisk hår!

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...