Ubesværet fylde og tekstur

Jeg vil her gennemgå mine yndlingsprodukter til lækkert og fyldigt hår.

Vask dit hår i saltvand

Okay, det lyder mærkeligt, og det er ikke det, man gør. Men det føles virkelig sådan! (På den gode måde). Bumble And Bumble Surf Foam Wash Shampoo renser blidt håret, og efterlader håret blødt samtidig med, at den giver masser af fylde. Allerede efter første gang jeg brugte denne, vidste jeg, at vi ville blive gode venner.

Specielt god til fint hår, som mangler fylde

Bumble And Bumble Surf Foam Wash Shampoo kan bruges til alle hårtyper, men er især god til fint hår, som kan bruge lidt ekstra fylde og volume, eller til krøllet hår, for at give mere definition.

Den er fyldt med ekstrakter fra havet samt mineraler, som er med til at blødgøre og nære håret. Den giver fugt og pleje, helt uden at tynge på håret. Jeg har også brugt Bumble And Bumble Surf Cream Rinse Conditioner, hvilket jeg synes er et must.

Conditioner sørger for at lukke hårstrået efter hårvask og mindsker derfor krus, tørhed og gør hårbørstningen en del lettere. Man kan rolig bruge Bumble And Bumble Surf Cream Rinse Conditioner, da denne heller ikke tynger håret, men blot bidrager positivt til slutresultatet.

Den giver så meget fylde, og uden at fedte!

Bumble And Bumble Texture Hairdressing Creme er en stylingcreme, som fungerer til alle hårtyper og er til brug i håndklædetørt hår. Dens effekt kan sammenlignes med saltvandsspray, dog er denne lige en tand vildere! Ved at bruge produktet ved rødderne, løfter den håret og skaber en helt utrolig fylde – Uden at fedte! I længderne giver den et levende, elektrisk og flyvsk hår, mere kontrol, bevægelse og en beachy fornemmelse.

I mit skandinaviske hår, bliver produktet ikke for tungt, hvilket er sjældent. Specielt med produkter som giver så meget effekt som Bumble And Bumble Texture Hairdressing Creme giver, oplever jeg oftest, at håret skal vaskes oftere, men ikke med denne.

Så med de her tre basser, går du ikke galt i byen. Helt klart nogle musthaves til skandinavisk hår!

By Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, …

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Nyeste

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Hårets redning til vinter

Få sundt og glansfuldt hår i vinterperioden ved at bruge..... Få svaret her

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt