Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test: New Cid Cosmetics

Test: New Cid Cosmetics

Indbygget spejl og lys

New Cid overrasker med et innovativt og stilrent design, jeg har ihvertfald aldrig set læbestifter med lys og spejl i før. Det viser sig at være super praktisk, da du dermed kun behøver ét produkt i tasken. På lipglossen tænder lyset automatisk, når du skruer låget af, hvorimod på læbestiften tænder du selv på en tænd-og-sluk knap. Det er fint, at man lige kan genopfriske farven på læberne, selvom man er et sted, hvor der er lidt mørkt.

Pink læber

Test: New Cid Cosmetics

Jeg bruger aldrig pink læbestift, men nu fik jeg muligheden for at prøve det af, og jeg har faktisk allerede brugt den flere gange nu. Den knald pinke farve passer perfekt sammen med sort, så det er blevet min nye favorit kombi. Her har jeg først brugt New Cid I-Pout læbestift i farven Fuschia og ovenpå har jeg påført et lag med New Cid I-Gloss i farven Cherry Pop.

Test: New Cid Cosmetics

Begge dele giver en vældig fin og dækkende farve, og tilfører samtidig en masse fugt. Lipglossen smitter lidt af, når du spiser og drikker, men ellers holder den fint og klistrer ikke.

Mat strålende hud

Test: New Cid Cosmetics

Jeg synes ofte foundation kan blive lidt tungt på huden, men New Cid I-Perfection Foundation lægger sig fint på huden. Den er meget drøj i brug, og kan med fordel påføres lidt af gangen, uden at resultatet bliver ujævnt. Beholderen har også en gennemsigtig del, sådan at du let kan se, hvor meget der er tilbage.

Jeg bliver ofte ret shiny i huden af foundation, men denne giver en mat hud, som holder sig fin hele dagen. Hvis du hellere vil droppe foundation, men gerne vil opfriske huden lidt, kan du bruge en dagcreme med farve. New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15 tilfører fugt og næring og efterlader en silkeblød hud.

Den indeholder i ovenikøbet SPF 15, så den beskytter også lidt i mod solens stråler. Jeg har brugt farven Light, og den fungerede vældig fint sammen med min hudtone. Denne kan du også trygt bruge, hvis du har uren hud, da den ikke tilstopper porerne og dermed gør det hele værre.

Øjenskyggepalette med masser af pigmenter

Test: New Cid Cosmetics

New Cid I-Shadow Eye Shadow Quad øjenskyggerne var virkelig gode. De drysser ikke og holder længe. Du behøver heller ikke at bruge så meget af hver farve, da der er meget pigment i.

Det er også fint, at de kommer i forskellige paletter med farver, som passer til hinanden. Her har jeg taget et billede af Aspen og Blackberry Berry, begge er super fine.

Alt i alt er jeg meget begejstret for New Cid Cosmetics og det var skønt at prøve noget nyt.

Test: New Cid Cosmetics
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...