Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test af: New Cid Cosmetics

Jeg har testet noget forskelligt makeup fra New Cid Cosmetics! Se hvad jeg synes om det her!

Test af: New Cid Cosmetics

Indbygget spejl og lys

New Cid overrasker med et innovativt og stilfuldt design, jeg har aldrig set en læbestift med lys og spejl før. En der har vist sig at være super belejlig, når det eneste, du skal have i din taske, er et produkt. På lipglossen tænder lyset når du drejer låget, mens på læbestiften kan du selv tænde og slukke det med et tryk på en knap. Det er dejligt at kunne rette sin makeup, selvom det er lidt mørkt.

Pink lips

Test af: New Cid Cosmetics

Jeg bruger aldrig pink lipgloss, men nu har jeg fået muligheden for at teste det, og jeg har allerede brugt den flere gange. Lys pink går super godt sammen med sort, og det er nu min nye favorit kombination. Her har jeg brugt New Cid I-Gloss i farven Cherry Pop. Glossen forsvinder lidt når du spiser og drikker, men ellers holder den fint.

Matte radiant skin

Test af: New Cid Cosmetics

Jeg synes ofte at foundations er lidt tunge på huden, men New Cid I-Perfection Foundation sætter sig rigtig pænt. Den er rigtig holdbar, når du bruger den, og den kan nemt puttes på lidt af gangen uden at få et ujævnt resultat. Beholderen er transperant så du kan se, hvor meget du har tilbage. Jeg får ofte meget skinnede hud af at bruge Foundations, men den her giver et mat udseende, som holder hele dagen. Hvis du hellere vil skippe foundationen, men stadig vil opfriske huden en smule, kan du bruge en dagcreme med farve.

New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15 tilfører fugt, nærring og silkeblød hud. Det indeholder også SPF 15, så den beskytter også lidt mod solen. Jeg har brugt den i farven light som fungerede fint med min hudfarve. Du kan roligt bruge den på uren hud, da den ikke blokkerer for porerne og gør det værre.

Eye shadow palette med masser pigment

Test af: New Cid Cosmetics

Den nye Cid I-Shadow Eye Shadow Quad var virkelig god. De drysser ikke og holder længe. Du har ikke brug for at bruge en masse, da den har en masse pigmenter. Det er også lækkert at den kommer i forskellige paletter med farver der komplimenterer hinanden. Her har jeg taget et billede af Aspen og Blackberry Berry, de er begge virkelig flotte.

Jeg er alt i alt virkelig tilfreds med New Cid Cosmetics, og det var rart at prøve noget nyt.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...