Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Spaltede spidser, nej tak!

Spaltede spidser, nej tak!

Husk at brug varmebeskyttelse

Kender du også følelsen af, at du render til frisøren hele tiden? At de spaltede spidser igen har taget til? Måske er det fordi du varmebehandler dit hår og glemmer varmebeskyttelsen?

Hvad gør varmebeskyttelse?

Det er vigtigt, at beskytte dit hår mod varmeredskaber som krøllejern, glattejern og føntørrer, da disse typisk varmer mellem 170 - 200 grader. Uden et produkt til at beskytte håret, vil hårstrået med tiden være brændt så meget, at håret begynder at spalte og knække. Et varmebehandlende produkt lægger et beskyttende lag omkring hårstrået og mindsker derfor belastningen på håret.

ghd – good hair day, every day

ghd må siges at være den ukronede konge af glattejern (i hvert fald i min verden).

Deres glattejern er effektive, alsidige og nemme at arbejde med. De glatter med en temperatur på 185 grader, og dette kræver en god varmebeskyttelse.

Deres egen ghd Style Heat Protect Spray beskytter op til 230 grader, og er derfor ideel til dette formål. Den fedter og klistrer ikke, da den er baseret på en letvægtsformel, som fungerer til alle hårtyper.

Desuden kan den bruges i vådt hår inden føntørring, men også i tørt hår inden man glatter.

Spaltede spidser, nej tak!

Jeg bruger selv ghd Classic IV Styler, som jeg er rigtig glad for.

Den kan købes sammen med ghd Style Heat Protect Spray i en samlet pakke, hvor man også får en heat mat, som du kan lægge jernet på (hvilket er en kæmpe fordel, så du ikke brænder dine håndklæder af). Sættet finder du her.

Et ekstra tip… Du kan også læse her hvordan jeg bruger mit glattejern til at lave bløde fald, og hvilke produkter jeg anbefaler til krøller.

Spaltede spidser, nej tak!
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

ghd The Original Classic Styler
1.299,00 kr
999,00 kr
Loading...