Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sommerens makeup-musthaves

Sommerens makeup-musthaves

Mine absolutte make-up musthaves her til sommer består af 2 produkter;

Begge i farven Light.

De er geniale til sommeren og nedenfor vil jeg uddybe, hvorfor jeg mener det.

New Cid I-Brow Light

Sommerens makeup-musthaves

Denne øjenbryns ”blyant” er lidt speciel, for den er faktisk flydende, men det er absolut ikke en dårlig ting, for den er meget nemmere at anvende end en almindelig blyant. Den fungerer som en tusch, og så ser den meget naturlig ud, selv til dig, der ikke har så meget bryn.

Det, der gør den helt genial her til sommer, er, at den er vandfast! Det betyder, at man kan bruge den uden at skulle bekymre sig om, om man nu også har bryn, når man går op af poolen igen.

Sommerens makeup-musthaves

På billedet kan man se, hvad det gør for ens make-up og ansigt, at brynene bliver tegnet op. Der er ingen der siger, at det skal se unaturligt eller kunstigt ud, men bare det, at de bliver markeret gør, at looket hænger bedre sammen. Jeg har valgt farven Light, da jeg har lyst hår og hud, men den findes også i Medium og Dark.

Find flere informationer om New Cid I-Brow Light her!

New Cid i-Open Double Ended eyeliner and Under Eye Concealer

Sommerens makeup-musthaves

Denne 2-i-1 blyant er en af mine absolutte favoritprodukter, for den kan bruges til nærmest alt! I den ene ende er en applikatorsvamp med concealer, der skjuler de mørke rande under øjnene. Den er også god til at dække en bums eller andre urenheder.

I den anden ende er en cremefarvet blyant, der kan bruges til at markere brynene ved at tegne lige under brynet, og dermed lysne og løfte øjenbrynet. Det geniale ved denne blyant er også, at den kan bruges på den våde vippekant til at skjule eventuel høfeber, som mange (inklusiv mig selv) bøvler meget med om sommeren. Den neutraliserer nemlig det røde ved øjet, og man ser dermed meget friskere ud.

Sommerens makeup-musthaves

Vil du vide mere om New Cid i-Open Double Ended eyeliner and Under Eye Concealer, så klik her!

Disse 2 produkter er altid med i min make-up taske. Prøv dem - du vil ikke blive skuffet!

Sommerens makeup-musthaves
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...