Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

De fleste kender sikkert mærket Osmo for deres stylingsprodukter, men vidste du, at de også laver (superlækre) permanente hårfarver, der iøvrigt indeholder et lavt indhold af ammoniak, hvilket gør farverne mere skånsomme?

Jeg kan desværre ikke sige, at mit lyse hår er naturligt, det bliver farvet hver eneste måned for at holde den mørke udgroning væk. Men jeg er blevet træt af at skulle farve det hele tiden; det er både dyrt og usundt for hår og hovedbund.

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Balayage er den hotteste farveteknik i øjeblikket, for det ser supersmukt ud, og udgroningen bliver ikke så tydelig. Så da jeg besluttede mig for at ændre hårfarve, havde jeg balayage i baghovedet. Målet med balayage teknikken er at skabe en naturlig og blød overgang fra mørkt til lyst, og oftest har man et mørkt startgrundlag, hvor man bruger afblegning til at lysne spidserne, men man kan også gå den anden vej, som jeg vil vise nedenfor.

Jeg har brugt følgende farver

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Til at lave balayage i mit eget hår, har jeg valgt at bruge hårfarve fra Osmo Ikon, fordi den har lavt indhold af ammoniak, og derudover bliver farverne enormt glansfulde og holdbare. Jeg har brugt to forskellige farver i mit hår, den mørkeste hedder Osmo Ikon Permanent Hair Colour 100 ml. - Light Blonde (8,0), og den lyse hedder Osmo Ikon Permanent Hair Colour 100 ml. -Very light Blonde (9,0). Dertil har jeg brugt en 3% aktivator.

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Bemærk: Det er meget vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i, hvilken aktivatorstyrke man skal bruge, da det påvirker det endelige resultat.

Læs mere om aktivatoren og aktivatorstyrke her: Osmo Ikon Cream Activator

Sådan farver jeg håret

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Jeg starter med at komme den mørkeste af farverne i bunden og ca. 3-4 cm ud på håret. Derefter tager jeg den lyse farve og lægger på stykket efter den mørke af farverne (også 3-4 cm). Det er for at give en naturlig overgang. Her skal man ikke være for præcis og ”lige” med farven, da det handler om, at det skal se naturligt ud. Til slut har jeg taget nogle få tynde totter og farvet med den lyse farve helt ud til spidserne, for at lave en blød overgang. Resten af mit lyse hår gør jeg ikke noget ved, da det har den lyse farve, jeg gerne vil have.

Blandingsforholdet er 1:1,5, og trækketiden er 30 minutter. Husk altid at læse indlægssedlen før brug, og brug ALTID velegnede handsker!

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Når farven har siddet i 30 minutter, skyller jeg håret og vasker det i en shampoo til farvet hår. Derefter har jeg føntørret håret og lavet bløde krøller med GHD Max Styleren.

Se lige et lækkert og naturligt resultat!

Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon Smuk hjemmefarve med Osmo Ikon

Se alle farverne fra Osmo Ikon her: Osmo Ikon Permanent Hair Colour

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...