Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Slut med dårlige øjenvippe-dage!

Kender du mærket CODE Beautiful? De har lavet en øjenvippeprimer og en mascara, som giver dig perfekte øjenvipper, uanset hvor korte eller lange dine egne øjenvipper er. Produkterne er super nemme at bruge og tilfører masser af fylde og længde, helt uden at klumpe!

Slut med dårlige øjenvippe-dage!

CODE Beautiful Primer

CODE Beautiful primer er en slags base, som påføres under mascaraen for at give masser af volume og længde. Den kan bruges hvis du f.eks. har korte øjenvipper og gerne vil have mere længde, eller hvis du har lange øjenvipper og gerne vil skabe ”fake-eyelash” looket, men på en naturlig måde. Den tilfører også en masse fugt til dine vipper, så de ikke tørrer ud og knækker. Som prikken over i’et er produktet kåret som ”årets bedste øjenvippe-produkt og vippegennembrud” af The Beauty Shortlist i 2016.

CODE Beautiful Mascara

CODE Beautiful Mascara er en fiberbaseret mascara, som er nem at arbejde med og som giver et perfekt vippeløft, der holder hele dagen. Den dækker primeren 100% efter kun ét enkelt lag og du kan arbejde med den, til du er tilfreds med resultatet helt uden, at den klumper eller tørrer ud. Mascaraen indeholder ligesom primeren fugtgivende og blødgørende planteolier, samt vitamin B og E som styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække.

Det skal du bruge

Slut med dårlige øjenvippe-dage!

Sådan gør du

  1. Start med at bukke dine vipper med en øjenvippebukker som denne Difference Øjenvippebukker. Jeg starter altid med at bukke tæt ved vipperoden og derefter længderne. Du kan evt. varme øjenvippebukkeren lidt med din føntørrer, for at opnå tydeligere effekt.

  2. Så er det tid til, at primeren skal påføres. Du lægger den på samme måde, som du lægger en mascara – fra vipperoden og ud af længderne. Sørg for hele tiden at siksakke børsten. Jeg trykker altid lidt ned på vippernes spidser, for at styrke den buede effekt fra vippebukkeren.

  3. Jeg påfører altid mascaraen med det samme efter primeren for at undgå, at primeren når at tørre. Jeg synes nemlig at den er nemmest at lægge, når primeren stadig er lidt fugtig, men det er selvfølgelig smag og behag. Man kan også vente, til primeren er tør. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du er tålmodig! Det er ikke altid nok med kun et par enkelte strøg– du skal huske at arbejde med vipperne.

  4. Når mascaraen er påført, bruger jeg altid en ren mascarabørste til at rette vipperne på plads. Lige som før foretrækker jeg at gøre det, mens vipperne stadig ikke er helt tørre. Personligt synes jeg ikke, at man skal rette for meget på vipperne, når først de er tørre. Jeg synes nemlig hurtigt, at det kan komme til at se ud som om, at man bruger en gammel og tør mascara, hvis man gør det.

  5. Jeg slutter af med at lægge mascaraen på de nederste vipper. Man kan også komme primeren på her, hvis man ønsker, men det er vist også smag og behag, alt efter hvor meget længde og volume man ønsker der.
  6. Så er du "good to go", med de flotteste øjenvipper i byen

Jeg er vild med begge produkter og jeg bruger dem hver dag! Jeg må indrømme, at jeg synes de så mærkelige ud første gang jeg brugte dem. I min verden ligner de ikke ligefrem svaret på den perfekte børste, men tro mig – det er de! De får begge mine bedste anbefalinger.

TIP: Læg altid en sort eyeliner på den våde kant af øjenvipperne – det giver dine øjenvipper et fyldigere look.

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...