Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Silkeblød hud? Så nemt er det – åbenbart!

Silkeblød hud? Så nemt er det – åbenbart!

Jeg har igennem tiden prøvet mange forskellige rense-produkter til min hud og jeg oplever desværre tit, at huden bliver tør og skriger efter creme, når jeg tørrer mig efter et bad. Den følelse kan jeg slet ikke holde ud og jeg har derfor besluttet mig for, at give Badeanstaltens Nektar Saltskrub en chance.

Fremgangsmåde

Silkeblød hud? Så nemt er det – åbenbart!
  • Jeg fyldte badekaret med dejlig varmt vand og lod huden bløde lidt op – et almindelig brusebad kan også sagtens bruges
  • Imens rørte jeg skrubben op med en ske, så den fik en ensformet konsistens
  • Derefter tog jeg en smule op i hånden og masserede skrubben ind i huden med blide bevægelser. Salten kradsede dog alligevel en smule, men formålet er selvfølgelig også, at få alle de døde hudceller skrubbet væk

    Silkeblød hud? Så nemt er det – åbenbart!
  • Da jeg havde smurt hele kroppen ind, vaskede jeg skrubben grundigt af

Bedømmelse: Badeanstalten

Jeg må ærligt indrømme, at jeg trods mine fordomme er fuldstændig solgt til denne saltskrub fra Badeanstalten! Udover at den fjerner gamle hudceller og har den skønneste duft, så efterlader den min hud blød og fugtig, og det var det jeg søgte og som var vigtigst for mig. (Så kan jeg godt leve med, at den kradser lidt når den påføres). Selv efter jeg havde tørret min krop med et håndklæde, forblev huden blød og fugtig af olien fra skrubben.

Jeg sidder med følelsen af, at jeg har været en tur i wellness og hvem elsker ikke den følelse? Og så fås den til en god pris, hvor der er nok til flere gange!

Silkeblød hud? Så nemt er det – åbenbart!

Du finder skrubben her, hvor du samtidig også kan se de andre lækre varianter fra Badeanstalten:

Pst..! Er du også vild med de lækre chokolade negle på billederne? Neglelakken er fra Essie og hedder Chocolate Cakes - du finder den og over 100 andre farver fra Essie lige her:

Mere fra badeanstalten ? Stor guide: badeanstalten

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...