Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sexy Wavy Hair

Her er et tip til, hvordan du kan få lækkert bølget hår, som får det til at se ud som om, du har tilbragt dagen på stranden med masser af sol og saltvand.

Sexy Wavy Hair

Følg de her 5 nemme trin og du får lækkert, sexy, bølget hår.

Tit kan det være svært at lave bølger i sit eget hår med et krøllejern eller fladjern. Det kan blandt andet være besværligt at nå håret i nakken, og se om man har fået alt håret med.

Men denne guide gør det super nemt og hurtigt at style sit eget hår.

1: Start med at rede håret igennem og del så håret i 4 totter. 2 i hver side. Jeg bruger altid min yndlings ghd Pladebørste.

2: Sno de to totter i hver side så stramt som du kan. Derefter snor du de to totter sammen.

Sexy Wavy Hair

3: Spray godt med saltvandsspray på. Jeg har brugt Bumble And Bumble Surf Spray, som er min yndlings saltvandsspray lige nu.

Sexy Wavy Hair

4: Nu tager du dit fladjern, og trykker sammen om hårtotten. Hold fladjernet på samme sted i lidt tid, så varmen når ind i midten af håret. Start oppefra og arbejd dig ned, stykke for stykke, så du får varmet håret fra rod til spids. Hvis du bruger et godt fladjern, skader du ikke håret, selvom du holder den det samme sted i et stykke tid. Jeg bruger selv HH Simonsen Signature Styler.

Sexy Wavy Hair

5: Lad håret køle af inden du snor håret fra hinanden. Red håret igennem med fingrene og wupti! Du har nu lækkert bølget hår. Husk det er vigtigt, at håret er kølet af, inden du reder i det. Ellers holder bølgerne ikke så godt.

Det var min guide til lækkert bølget hår.

Sexy Wavy Hair
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

ghd Paddle Brush
265,00 kr
199,00 kr
HH Simonsen Signature Styler
1.199,00 kr
Loading...