Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Sådan styler du din page!

Pagefrisurer har aldrig været så hot som nu, hvilket jeg er stor fan af. En page giver et friskt look og er lettere at styre i sommerens varme (til alle jer med krøller, krus og andet ustyrligt hår, I kender kampen med luftfugtighed). Selv er jeg velsignet med krøller og masser af krus, derfor foretrækker jeg, at føntørre mit hår glat, og derefter skabe bevægelse i min frisure.

Dit ghd glattejern kan mere end at glatte og krølle…

Ved at vippe dit krøllejern og trække håret i forskellige retninger, kan du lave bevægelse i håret, som ser mere naturligt ud, end at gå all in på krølle teknikken. Pandehåret er det vigtigste, da det indrammer dit ansigt. Du tager en tot, som vist herunder, vender jernet lodret, lukker om håret og drejer det en halv omgang væk fra ansigtet, imens du lader glattejernet glide ned ad håret.

Kunsten er...

...at bruge de rigtige produkter og lade totterne køle, så frisuren holder.

Når håret får lov at afkøle, inden fingrene eller en børste køres igennem, holdes formen bedre. Jeg bruger altid GOLDWELL Twirl Around i hver tot, inden den krølles. Denne beskytter håret imod varmen og giver hold til krøllerne, så du kan danse hele natten eller bare klare en hel dag, uden at bekymre dig om krøllerne holder. Slut af med at ruske håret en tur og giv det en tur med Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray.

Denne giver glans og yderligere hold til frisuren.

Og sådan ser det endelige resultat ud..

Med den cocktail kan du danse hele natten og stadig vågne op med lækkert hår.

Du kan finde produkterne her:

Follow

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Gratis fragt!
ghd V Gold Classic Styler (U)
1.399,00 kr
1.199,00 kr
Loading...