Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan bliver du brun henover natten!

Sådan bliver du brun henover natten!

Vil du også gerne vågne op i morgen med en super flot solbrun hud? Jeg har testet selvbruner produkter fra James Read, se med herunder hvordan det gik!

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg sidst har testet selvbruner og der findes utrolig mange dårlige produkter på markedet! James Read har mere end 12 års erfaring med selvbruner produkter, så jeg havde ret høje forventninger til deres produkter - og jeg blev ikke skuffet.

Forberedelse før du går igang

Sådan bliver du brun henover natten!

Det er vigtigt at du klargør din hud, før du kaster dig ud i at bruge selvbruner, for at du får det pæneste resultat og for at få et resultat, der holder længe. Jeg skrubbede min hud med en bodyscrub og i ansigtet brugte jeg James Read Enhance Tan Perfecting Enzyme Peel Mask.

Det er en fugtgivende, exfolierende og plejende enzym maske, som skal sidde på i 10-20 minutter før du renser den af. Nu er huden klar til at blive dejlig solbrun!

Brun henover natten

Sådan bliver du brun henover natten!

James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan Body skal du påføre inden du går i seng om aftenen og så vågner du op solbrun og lækker dagen efter! Jeg var ret skeptisk og var lidt nervøs for at jeg skulle vågne op næste dag og være orange over hele kroppen! Men det gjorde jeg ikke! I stedet fik jeg en gylden og fin farve, som fortsatte med at blive mørkere i løbet af dagen.

Sådan bliver du brun henover natten!

Der var ingen griseri eller spildte klatter i badeværelset og cremen var let at smøre på med handsken "Tanning Mitt". Der var næste dag nogle enkelte små pletter på mit hvide sengetøj, men det var virkelig ikke meget og det forsvandt heldigvis efter vask.

Gylden glød til ansigtet

Sådan bliver du brun henover natten! Sådan bliver du brun henover natten!

I ansigtet brugte jeg James Read Gradual Tan Day Tan. Det er en dagcreme, som gradvis giver dig en fin glød, den fugter og beskytter imod solen, da den indeholder en SPF 15.

Sådan bliver du brun henover natten!

Denne creme var jeg virkelig vild med og den kan blandes op med din daglige ansigtscreme, hvis du ikke ønsker ret meget farve. Jeg fik mere og mere farve i løbet af dagen og følte mig dejlig sommerbrun og frisk. Jeg kan alt i alt stærkt anbefale jer at prøve James Read's produkter!

Sådan bliver du brun henover natten!
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...