Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKEUP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Rejse-nødvendigheder

Når man skal ud at rejse, kan kuffertplads blive et problem, og tit slæber man en masse overflødigt med sig i bagagen. Her får du nogle tips til produkter med flere anvendelsesmuligheder, lækre produkter i rejsestørrelser og absolutte musthaves til din rejse.

Rejse-nødvendigheder

Beskyt hår og hud

Milk_shake Sun & More Pleasure Oil og Milk_Shake Sun & More All Over Shampoo, er to produkter som kan bruges både til hud og hår (plads sparet allerede). Milk_shake Pleasure Oil er en oilespray, som beskytter huden og håret imod sol, salt, vind og klorin. Den kan også bruges i håret efter badet, til at fugtive og pleje dit hår. Hvis du bruger olien som solbeskyttelse, vær da opmærksom på, at den blot indeholder solfaktor 6, og en højere factor anbefales ved længere ophold i solen. Ekstra bonus: Den dufter virkelig lækkert!

Rejse-nødvendigheder

Milk_Shake Sun & More All Over Shampoo er både til brug på kroppen og håret, den er optimal for dig med hår, der har været udsat for sollys, klorin og saltvand. Desuden er den ikke kun god til rejsen, men den er fantastisk hele året rundt. Med sit indhold af både vitamin E og UV-filter arbejder den med hår og hud, så du efterlades med en blød og ren følelse.

Organisk solcreme fra COOLA

Rejse-nødvendigheder

Jeg startede med at bruge COOLA i 2015 og bruger helst ikke andet. Deres produkter er virkelig lækre og gode for samvittigheden! Organisk, parabenefri og cruelty-free. Hvis du har tendens til fedtet hud, eller bare ikke ønsker et glinsende ansigt fra en fedtet solcreme, har COOLA svaret til dig!

En af disse, er absolut musthave!

Mine to favoritprodukter fra COOLA: COOLA Mineral Face Sunscreen Cucumber Matte, som er en matterende solcreme til ansigtet. Den er med faktor 30, og giver en bredspektret UVA/UVB beskyttelse. Den indeholder blandt andet økologisk hybenrosekerneolie, som er rig på vitamin C, hørfrøolie som tilfører omega 3 ,og økologisk sheasmør som udglatter og fugter. COOLA Mineral Face Sunscreen Cucumber Matte er også god til normal/kombineret hud.

Et alternativ til denne, specielt til dig som bruger makeup eller dig, som bare ønsker en nem løsning, er COOLA Makeup Setting Spray Green Tea & Aloe SPF 30. En lækker setting spray, der får din makeup til at holde hele dagen. COOLA Makeup Setting Spray Green Tea & Aloe SPF 30 er beriget med antioxidanter, der har en udglattende virkning på huden, og fremmer cellefornyelsen. Et super lækkert produkt, der giver den optimale beskyttelse, og som også giver en mat finish.

Solbeskyttelses basics

COOLA Sport Liplux Peppermint + Vanilla er en læbepomade med faktor 15. Jeg glemmer ofte at bruge solbeskyttelse på mine læber, og det er ikke rart at blive solbrændt her (kan jeg fortælle af erfaring). Denne læbepleje virker beroligende, nærende og blødgørende, og indholdet af forskellige frugter f.eks. hindbær og avocado giver en dyb fugt.

Rejse-nødvendigheder

Når det kommer til solcreme til kroppen, foretrækker jeg COOLA Classic Body Sunscreen Plumeria. Den har en skøn duft af mandel og indeholder økologisk hybenrosekerneolie, som tilfører huden vitamin C, mineraler samt essentielle fedtsyrer. Desuden er den med økologisk sheasmør med vitamin A og F, som virker udglattende og blødgørende på huden. Endelig er den med økologisk kæmpenatlys- og hørfrøolie, som fugter, beroliger samt er med til at reducere rødme.

Efter at have tilbragt en dag i solen, bruger jeg COOLA Radical Recovery After-Sun Lotion. Den indeholder Agave, som er kendt for sine fugtbindende egenskaber. Derudover indeholder den en række økologiske ingredienser, som både nærer, fugter, beskytter og reparerer, samt giver huden en smuk glød.

Daglig hudpleje

Rejse-nødvendigheder

Ecooking Rejsetasken gør det nemt at være på farten, da du får det hele til hudplejerutinen i dette lækre lille rejsesæt. Dette er mit første møde med Ecooking, så jeg glæder mig til at afprøve det den næste måned.

Rejse-nødvendigheder

Dog har jeg kun hørt godt om deres produkter. Sættet indeholder:

  • Dagcreme (15 ml): Reducerer linjer og fugter huden.
  • Natcreme (15 ml): Reducerer linjer og udglatter huden.
  • Rensegel (50 ml): Fjerner mildt og effektivt makeup, snavs og talg fra hudens overflade.
  • Ansigtsmist (50 ml): Fugtgivende, plejende og opfriskende skintonic.
  • Vådservietter (10 Stk): Fugtgivende og rensende servietter til ansigt og fingre.
  • Multi Oil (10 ml): Lækker olie med masser af anvendelsesmuligheder.
  • Multi Balm (15 ml): Lækker balm med masser af anvendelsesmuligheder.
  • Lille pose med blandede Serum Kapsler Stram op, A-Vitamin og E-Vtamin.

Rejseføntørrer

Rejse-nødvendigheder

YES! Endelig har jeg fået en nice rejseføntørrer, og kan slippe for at slæbe det andet store apparat med. Babyliss Rejseføntørrer Voyage er en sammenklappelig føntørrer, som derfor egner sig perfekt til rejsen. Der medfølger en praktisk taske og et føntæb, som alt sammen fylder en god håndfuld.

Denne rejseføntørrer kommer ikke med en latterlig dårlig motor, men har faktisk en kraftig motor på hele 1200 watt, og giver derfor en høj ydeevne. That’s how we like it! Desuden har den to hastighedsindstillinger/varmeindstillinger, samt den har en kold-lufts-position. Man kan vælge, om den skal køre på 120 eller 230 volt, og den 1,8 meter lange ledning, giver stor bevægelsesfrihed. Denne kan VARMT anbefales!

De sidste nødvendigheder…

Da jeg selv skal ud på backpacking trip denne sommer, er tørshampoo et must! Lige pt. bruger jeg Maria Nila Dry Shampoo, så denne ryger i rygsækken.

Rejse-nødvendigheder

For ekstra pleje af mit hår (som helt sikkert kommer til at lide skade fra sol, salt, dykkermaske og klor), medbringer jeg Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor. Den skal blot sidde i håret i fem minutter og er fremstillet til tørt og ødelagt hår. Den giver et proteinboost til håret, som helt sikkert bliver nødvendigt, for at styrke og genopbygge mit hår.

Rejse-nødvendigheder

Og til aller sidst, skal jeg selvfølgelig have min Organicup og Organicup Wipes med på turen. Når man først har crushet på dette smarte redskab, går man bare ikke tilbage til bind og/eller tamponer. De praktiske Organicup Wipes er ideelle at have i tasken, hvis du skulle ende på et offentligt toilet uden håndvask (hvilket ikke er utænkeligt, der hvor jeg skal hen).

God sommer til alle jer derude :)

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...