Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

OrganiCup: Cool eller klamt?

Organi-hvad? … Cup. OrganiCup. Jeg tænker, at du har hørt om den, hvis ikke: Velkommen til, you’re in for a treat.

OrganiCup: Cool eller klamt?

Sundere for dig og bedre for miljøet

Hvis du passer og plejer din OrganiCup som forskrevet, holder den i op til 10 år! Det er mange penge man sparer på bind og tamponer, og meget affald du sparer miljøet for. Da den er produceret i medicinsk silikone, absorberer den ikke naturlige sekreter og bibeholder derfor den naturlige PH balance i skeden.

Delte meninger

Jeg ved nu, at konceptet deler vandende og kan sætte gang i nogle vilde diskussioner. Nok mest fordi det virker grænseoverskridende for nogle, at skulle skylle koppen efter brug, hvilket jeg heller ikke finder særligt indbydende. Vi er alle forskellige, og det respekterer jeg fuldt ud. Jeg vil dog vove at påstå, at man kan vænne sig til meget. Så hvis ideen om OrganiCup tiltaler dig af andre årsager, vil jeg sige: Spring ud i det!

Min dom…

OrganiCup: Cool eller klamt?

Hvis du er vant til at bruge tampon kan du snildt bruge denne løsning, det kræver blot nogle forsøg for at placere den rigtigt. Størrelsesmæssigt er der ikke noget at bekymre sig omkring. Hvis den sidder rigtigt, kan du ikke mærke den, mere end du mærker en tampon.

Jeg er vild med konceptet og er klart fan af OrganCup’en!

De forskellige elementer som kan kræve tilvænning, vil jeg komme nærmere ind på længere nede. Men mit bedste råd inden man starter… Man kommer langt med selvironi og grin.

De klare fordele jeg ser, ved at bruge OrganiCup er:

 • Du ikke længere står i en situation, hvor du har glemt tampon eller bind. OrganCup’en skal blot skylles og er klar til brug igen.
 • Alt efter hvor meget du bløder, skal den tømmes to – tre gange dagligt. Easy peasy!
 • Den kan indeholde 3 gange så meget som en stor tampon.
 • Du må sove med den, uden at bekymre dig.
 • Pga. det bløde materiale mærker du mindre til den, end til en tampon. Materialet er super fleksibelt og former sig efter dine bevægelser.
 • Hurtig udregning. Lad os sige at du bruger cirka 29 kr. pr. menstruation. Dette bliver på et år 348 kr. og på 10 år 3.480 kr. OrganiCup koster 159 kr. Det er en besparelse på 3.321 kr.!
 • ALDRIG MERE SKAL DU HIVE EN TØR TAMPON UD!

Jeg har spurgt, så I ikke behøver…

OrganiCup: Cool eller klamt?

Flere af mine veninder var allerede med på bølgen, da jeg startede, så det er blevet til nogle tips og historier undervejs. Dem vil jeg dele med jer:

 • Som en af mine veninder sagde: ”Altså, det er et værre gravearbejde, indtil du lige mestrer det”. For nogen er det en grænse som skal overskrides og for andre en helt naturlig ting. Fakta er dog, at du kommer til at ”grave” dig lidt frem.
 • Den skal ikke sættes så langt op, som man måske tror. Der er en fin tegning som illustrerer brugen af OrganiCup i indpakningen. Den lille ”hale” for enden skal være nem at nå, derfor skal du ikke mase OrganiCup helt op i skeden.
 • Gem stofposen til opbevaring, det sikrer, at den ikke bliver støvet og træls at se på.
 • OrganiCup’en skal desinficeres ved kogning i fem minutter, inden hver menstruationsperiode. Dvs. cirka en gang om måneden. Dette er for dræbe bakterier og desinficere.
 • Offentligt toilet uden egen håndvask? Tør OrganCup’en af med papir og vask den ved lejlighed.
 • Lyden når du tager din OrganiCup ud, griner jeg stadig af. Jeg læste forleden denne forklaring: ”Det lyder som om den tungekysser med din vagina”. Personligt vil jeg sammenligne det med den slubrende lyd, du kan lave ved en fejl, når du drikker af et glas. Hahaha!
 • Hvis du oplever at tappen på OrganiCup’en kildrer eller irriterer, kan du sagtens klippe den kortere. MEN! Pas på du ikke klipper den for kort, så får du problemer med at tage den ud.

Det var så lidt ;)

OrganiCup: Cool eller klamt?

Hvilken menstruationskop skal jeg bruge?

Til kvinder som IKKE har født vaginalt:
OrganiCup Menstruationskop A

Til kvinder som HAR født vaginalt:
OrganiCup Menstruationskop B

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

OrganiCup Menstruationskop A
179,00 kr
129,00 kr
OrganiCup Menstruationskop B
179,00 kr
129,00 kr
Loading...