Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nem og hurtig make-up fjerner

Nem og hurtig make-up fjerner

Vi kender det alle sammen – det er sent, du er træt og det sidste du orker lige nu er, at skulle vaske og rense din hud med flere forskellige produkter. Faktisk har du mest af alt bare lyst til, at hoppe direkte under dynen. Det er her de uundværlige renseservietter kommer ind i billedet, og jeg fortæller her hvorfor:

Jeg var i sidste uge på weekendtur med min kæreste hvor vi bl.a. var til en intimkoncert. Til dem som ikke har oplevet sådan en form for koncert før kan jeg fortælle, at de udover fantastisk musik også består af en masse drinks! Det blev selvfølgelig sent inden vi var tilbage på værelset og de mange drinks havde på det tidspunkt gjort mig MEGET træt.

Jeg var derfor virkelig glad for, at jeg havde smidt Korres Cleansing Wipes i min taske hjemmefra. Det tog mig ingen tid at fjerne min make-up og jeg kunne med god samvittighed ligge mig under dynen. Man sover altså bare lige lidt bedre med en ren hud! :-)

Anmeldelse af Korres Cleansing Wipes

Jeg er stor fan af renseservietter og bruger dem altid som daglig make-up fjerner. Efter min mening er det klart den nemmeste måde at gøre det på og så synes jeg også, at de har en dejlig forfriskende virkning på min hud. Min hud er meget sart og jeg kan tydeligt mærke, at den bliver irriteret hvis jeg sover med min make-up.

Jeg har prøvet mange forskellige mærker og min erfaring fortæller mig, at det langt fra er lige meget hvilket mærke du vælger! Der er rigtig mange som udtørrer meget hurtig og det føles næsten som at tørre sit ansigt med sandpapir. Jeg lover dig, at den følelse får du ikke med Korres Cleansing Wipes. De er virkelig lækre og er super skånsomme for huden. Især rundt om øjnene kan jeg mærke en forskel. Og så har de bare en dejlig frisk duft!

Hvis du også vil fjerne din make-up nemt og hurtig, men stadig være god ved din hud, så prøv Korres Cleansing Wipes.

Du finder dem her

TIP: Ha’ altid en pakke renseservietter liggende i din rejsetaske, sportstaske, håndtaske eller lignende. På den måde har du altid muligheden for, at holde din hud frisk i løbet af dagen :-)

Nem og hurtig make-up fjerner

Se flere hurtige og nemme rutiner her Nem og hurtig hverdagsmakeup med New Cid

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...