Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Naturlig glød og lækker hud med mineral makeup

Undrer du dig over hvordan mineralmakeup virker, og hvor du skal starte? Læs med her og bliv inspireret.

Naturlig glød og lækker hud med mineral makeup

Efter mange års brug af almindelig makeup, besluttede jeg for nogle år tilbage, at afprøve mineralmakeup. Årsagen var, at den flotte hud jeg altid havde haft, ikke lignede sig selv længere og begyndte at slå ud. Jeg undersøgte de forskellige mærker på markedet og endte med bareMinerals, da det prismæssigt virkede mest overskueligt at starte med.

Allerede efter en uge, var der ingen tvivl om at det havde gjort en forskel på min hud! Udover færre urenheder, havde min hud igen fået en flot glød og nyt liv. Desuden elskede jeg den lette følelse og hvor naturligt resultatet blev.

Ideelt til brug på uren hud eller hvis man blot ønsker smukkere hud

Mineralmakeup er fremstillet af fintmalede krystaller, som blandes med titaniumdioxid og zinkdioxid, dette virker som et fysisk filter mod solen, som svarer til SPF 15. Derudover tilstopper mineralmakeup ikke porerne og hjælper derfor med at minimere disse. BareMinerals er også med til at øge cellefornyelsen, har ingredienser med antibakteriel virkning og er fri for parabener.

Serum og concealer i et og samme produkt!

Som noget nyt (for mig) opdagede jeg at bareMinerals også havde en fantastisk dækkende concealer! Bareskin Complete Coverage Serum Concealer dækker nemt mørke rande, pigmentfejl og urenheder, så huden efterlades jævn og ensartet. De fugtgivende ingredienser er tydelige at mærke, da huden ikke udtørrer i løbet af dagen og hudens naturlige glød bevares. Et ekstra stort plus ved denne, er de optiske pigmenter som modvirker skygger! Efter i flere år at have sværget til en concealer, er denne klart min nye favorit.

Sunkissed, contour eller noget helt tredje…

Naturlig glød og lækker hud med mineral makeup

Bare Minerals All over Face color i farven Warmth er en solskinspudder, som også kan bruges til contouring, da den er mat. Selvom den virker meget mørk til min lyse hud, har den en evne til at smelte ind i huden, og er super nem at blende. Hvis jeg får lagt en hård kant ved kindbenene, bruger jeg blot en fugtet Beautyblender Royal Purple til at udjævne kanten.

Kort om Beautyblenderen (som man MÅ eje!)

Da jeg første gang brugte dette lille vidunder, undrede jeg mig over, hvordan jeg nogensinde havde lagt makeup uden. Da den er uden hjørner og kanter, er den nem at manøvre rundt i ansigtet med og kan komme ind alle kroge og hjørner. Den skal gennemfugtes med vand inden brug, hvilket gør, at den ikke absorberer produkterne. Den kan blende selv de hårdeste linjer og udjævne det pudrede look, let som en leg. Desuden kan Beautyblenderen også bruges til at duppe over hele ansigtet efter makeuppen er lagt, for at gøre resultatet endnu mere naturlig og sammensmeltet.

Hvis du døjer med fedtet hud eller vil bruge en setting pudder…

Bare Minerals Mineral Veil i farven Original er en transparent pudder, som fastlåser makeuppen og forbedrer holdbarheden, samtidig med at den efterlader huden silkeblød. Dette er grundet den rene mineral formular, som lægger et mineral slør over makeuppen. Den absorberer olie i huden, minimerer både porerne og synligheden af fine linjer.

Jeg har derudover brugt følgende:

Naturlig glød og lækker hud med mineral makeup
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Bare Minerals Brush Full Flawless Face
339,00 kr
309,00 kr
Loading...