Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Musthaves til smuk hud

Har du hørt om Magnitone? Hvis ikke, er du gået glip af noget stort! Selvom jeg ikke var solgt ved første brug, kan jeg ikke forestille mig at bruge andet nu.

 Musthaves til smuk hud

Der hvor den tydelige forskel for mig er, at mine porrer på næsen (som plejer at være på størrelse med månen), næsten ikke er synlige længere. Det er sgu’da et lille mirakel!

Mit nye yndlingsprodukt!

Første indtryk

Jeg var ærlig talt skuffet efter at have brugt Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush, første gang. Normalvis brugte jeg en konjac sponge med min ansigtsrens og brugte god tid på at rense i dybden (måske flere kræfter, end hvad godt var). Så da jeg placerede Magnitone på min hud og startede den, tænkte jeg: ”Øh hvad? Den renser jo slet ikke i dybden!”. Det føltes overfladisk og som virkelig kort tid. Dette resulterede i, at jeg lagde den på hylden nogle dage, hvorefter jeg besluttede at læse nogle anmeldelser. Efter at have læst hvor fantastisk den var, gav jeg den en ny chance, hvilket jeg er lykkelig (ja lykkelig!) for i dag!

Lidt mere info om vidunderet…

Den forstærker virkningen af dit renseprodukt, ved let at eksfoliere huden. De mange erfaringer jeg har læst om er, at huden opleves mere klar, frisk og porerne formindskes. Den er 100% vandtæt og kan derfor bruges I badet (whop whoop). Den medfølgende børste kan bruges til alle hudtyper, og den kan køre to forskellige programmer: Det første er til den daglige rens, og det andet program booster micro-cirkulationen I huden, og har en opstrammende virkning. Den er brand smart, på alle måder!

Ekstra gear til min nye elektriske ven

 Musthaves til smuk hud

… Altså Magnitone Vibra-Sonic. Da jeg har tør og sensibel hud, besluttede jeg at prøve Magnitone Silk Bliss Brush, som er med blødere børster, end den som medfølger Magnitone Vibra-Sonic. Børstehårene er silkebløde og derfor specielt til en hud som min. Huden efterlades silkeblød og ikke vold-renset.

 Musthaves til smuk hud

Hvis du skal være ekstra, ekstra god ved din hud (som jeg til enhver tid, ville vælge over alverdens makeup), skal du også anskaffe dig Magnitone The Stimulator Head. Denne bruges i forbindelse med påføring af ansigtscreme eller olie, for at hjælpe produktet med at arbejde ind i huden. Her bruges puls-funktionen, som er på Magnitone Vibra-Sonic. Silikone dupperne (hvad skal man ellers kalde dem?) stimulerer og virker opstrammende på huden. Ren kræs! Mums!

En anden lækker sag

 Musthaves til smuk hud

Jeg har længe været glad for at bruge olie i mit ansigt, da min hud meget nemt tørrer ud. Jeg har de sidste par år brugt John Masters Pomegranate Facial Nourishing Oil, hvilket jeg har været glad for. Dog tror jeg at MÁDARA Radiant Energy Oil har vippet den af pinden.

Hvad kan den så?

Udover at olien føles meget let på huden og er dejlig flydende, så dufter den virkelig lækkert af gule vingummibamser! Den styrker hudens naturlige regenerering og hydrering, ved at være rig på antioxidanter. Den giver lige den glød og fornyede energi, som min hud har manglet. Den kan bruges alene eller sammen med ansigtscreme.

Fordele ved MÁDARA

MÁDARA er vegansk, parabene-frit og økologisk. Når et brand er vegansk, betyder det, at produkterne ikke indeholder ingredienser, som kommer fra dyr, men også at produkterne ikke er testet på dyr.

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...