Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Ømme muskler, vokseværk eller forkølelse?

Her er løsningen: én salve til det hele.

Er det en muskelvarmer?

Hmm… Ja og nej. Hvis du før har prøvet muskelvarmer, så kender du den varme fornemmelse, man lynhurtigt mærker på huden, hvorefter området mærkes meget intenst og nedkølet. Dette gør Karmameju BOOST Balm 03 ikke. Salven skal varmes op i hænderne, så den smelter og er lettere at fordele. Når den masseres ind i huden, er følelsen ikke intens, men meget mere mild og rar.
Efter nogle minutter mærker jeg en reducering i muskelens irritation, i form af mild, indre varme.

Duften af æteriske olier, kamfer og eukalyptus, minder dog meget om en muskelvarmer. Jeg husker også en salve, som min mor smurte på mit bryst, når jeg som barn var forkølet. Duften er bare mindre intens og dominerende, men rolig og naturlig.

Klik her og læs mere om produktet:
Karmameju BOOST Balm 03

Fordele ved Karmameju Boost Balm 03

Udover at være god til ømme og trætte muskler, er den også lækker at smøre på brystet og halsen ved hoste og/eller forkølelse, da den lindrer det ømme område. Salven kan desuden smøres i tindingerne ved hovedpine, omkring næsen ved forkølelse og er også brugbar til at dulme vokseværk.

Det, som gør den ekstra god er, at den ikke er testet på dyr, er 100% vegansk, fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer. En lækker all-around salve, som er super fordelagtig at have i husholdningen.

Follow

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Karmameju BOOST Balm 03 - 90 ml
269,00 kr
249,00 kr
Loading...