Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mini-test af en Mini-waver

Mini-test af en Mini-waver

HH Simonsen ROD Beach Waver VS5 Mini

Hjemme hos os har vi hårtørrer, fladjern, en masse hårprodukter, elastikker, pandebånde og det hele bliver flittigt brugt. Når vi skal ud, synes vi det er sjovt at bruge tid på at få håret til at se fantastisk ud.

Mini-test af en Mini-waver

Jeg blev tilbudt at teste HH Simonsen ROD Beach Waver VS5 Mini, og tænkte det kunne være sjovt for min datter at prøve noget nyt. Vi var begge spændte på at se, hvad resultatet ville blive, og synes denne testning var alletiders mulighed for at prøve noget nyt.

Lige nu er bølger i håret et af de hotteste trends. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk over, at skulle prøve mini udgaven. Jeg frygtede det ville tage en evighed at lave bølger i det lange hår. Jeg satte min datter på opgaven, og vi blev hurtigt positivt overraskede over, hvor super nem den er at bruge.

Den er meget nemmere at bruge end et krøllejern. Vi adskilte det tørre hår i sektioner, og herefter startede vi fra hovedbunden og holdte deep waweren lukket om håret i ca. 10 sekunder, før vi flyttede den længere ned. Den skabte nemt og hurtigt smukke bølger i håret.

Mini-test af en Mini-waver

HH Simonsen ROD Beach Waver VS5 Mini bliver hurtig varm. Den er brugervenlig og nem at bruge. Den har en tænd og sluk knap, og ledningslængden er på 2,2 meter. For enden af waveren kan man holde fast, uden at brænde fingrene. Det tog ca. 15 minutter at lave bølger i alt håret, og når vi bliver mestre, er jeg sikker på at det kan gøres hurtigere.

<img alt="Mini-test af en Mini-waver" title="Mini-test af en Mini-waver" class="lazy" data-src="//cdn.nicehair.dk/magazine/thumbnails/760/mini-test-4.jpg"

Flere lækre krøller? Test: HH Simonsen VS8 waver

Follow
Janni Mærsk Hellsten

Jeg har de sidste 3 år arbejdet i kundeservice hos Nicehair.dk Jeg svarer på kundernes spørgsmål via telefon samt på mail. Jeg elsker at arbejde hos Nicehair.dk fordi det giver mig muligheden for at følge med i skønheds verdenen på nærmeste hold.

Loading...