Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Min nye favorit selvbruner

Min nye favorit selvbruner

I rigtig mange år har jeg brugt en selvbruner fra Lancome, som nu desværre er udgået. Og det var slet ikke sjovt for mig, for jeg har virkelig været glad for denne selvbruner.

På jagt efter en ny favorit selvbruner

Min nye favorit selvbruner

Men jeg måtte jo på jagt efter en ny, for jeg er ret stor forbruger af selvbruner, da jeg gerne vil have en god kulør, men samtidig gerne vil holde mig lidt væk fra solen. Nu har jeg prøvet nogle stykker, men desværre var der ingen, der kunne leve op til den, jeg havde fra Lancome.

Jeg var heldig

Min nye favorit selvbruner

Men så var det at denne her fra Gold dukkede op, og endelig fandt jeg min nye favorit selvbruner.

Denne selvbruner er på spray, hvilket gør den utrolig nem at påføre og fordele, og så giver den heller ikke plamager på huden. Den giver min hud en flot farve, et naturligt udseende, og udvikler sig til sin personlige farve, alt efter hvor lys og mørk man er.

Der står på produktet, at det har en indvirkningstid på 6 timer. Men jeg har sprayet selvbruneren på det ene ben, for at I kan se forskellen, og denne forskel er efter kun 1 time. Hvor lækkert er det lige? Det er nemlig perfekt til sådan en som mig, som altid i sidste øjeblik, kommer i tanke om, at jeg vil have en kjole på, men så står jeg der med mine blege ben! Men nu er dette problem løst.

Min nye favorit selvbruner

Find Gold Haircare Spray Tan lige her: Gold Haircare Spray Tan

Jeg fandt altså min nye favorit selvbruner og endda til en meget bedre pris end den fra Lancome.

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...