Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Min favorit hårolie til extensions

Min favorit hårolie til extensions

Kérastase Elixir Ultime Color Radiance Beautifying Oil oser langt væk af luksus og navnet lever også op til udseendet. Udover at den pynter gevaldigt på hylden med dullegrej, er jeg vild med denne olie af flere årsager. Så lad os starte et sted.

Den misfarver ikke platinblond hår og fremhæver intensiteten i mørke hårfarver…

Min favorit hårolie til extensions

Når man er bekendt med problemet om at olier kan misfarve de kolde, blonde lokker, ved man at man skal gå efter en klar olie, dvs. at den ikke må have gyldne toner i sig. Det er nemlig dette, som kan sætte sig i håret og gøre hårfarven lettere gylden. I en mørk hårfarve hjælper den desuden med at bevare farven.

Den efterlader mit hår blankt og velplejet…

Min favorit hårolie til extensions

Olien er beregnet til et farvebehandlet hår, som har brug for ekstra pleje og et skud glans. Dette gør den ved hjælp fra arganolie, kamelia, majskim og amla ekstrakt. Netop pga. den plejende effekt, er den ekstra god i hair extensions, til at holde dem glansfulde.

Det bedste til sidst…

Min favorit hårolie til extensions

Den dufter helt fantastisk! Jeg ved at dette er en smagssag, så for at forklare duften, kan jeg fortælle at den dufter som Coco Chanel Mademoiselle parfumen. Det er efterhånden duften, som denne olie er mest kendt for, og også grunden til at jeg synes den er unik. Olien kan bruges både i vådt og tørt hår, hvilket betyder at du kan bruge den som hårparfume de dage du ikke vasker hår eller når du bare ønsker en lækker duft i dit hår.

Køb den her Kérastase Elixir Ultime Color Radiance Beautifying Oil 100 ml

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...