Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Matchy Matchy

Matchy Matchy

Det har ellers været fy fy i en længere periode at være ”for matchende”. Men som det er med det meste indenfor beauty og fashion, så kommer tingene tilbage på mode.

Og nu er det altså blevet in igen, at tingene skal matche.

På billederne her, har jeg brugt den samme farve på øjne og kinder og fundet en matchende læbestift samt en matchende top og neglelak.

Maybelline Colorshow Mono Eyeshadow

Matchy Matchy

Øjenskyggen i farven Violet Vice kan bruges alene, men hvis man synes farven er lidt for vild, så kan man tone den ned med en grå eller sort øjenskygge eller eyeliner. Jeg har blendet den lidt sammen med min sorte eyeliner for at gøre farven lidt mørkere.

Jeg har simpelthen bare brugt min øjenskyggepensel til at påføre eyelineren med som en øjenskygge, det kan man sagtens. De fleste eyelinere er nemlig så bløde, at man nemt kan overføre farven til penslen, og så påføre det på den måde.

Den eyeliner jeg har brugt er New Cid I-Flick Double ended Liner.

Øjenskyggen har en rigtig fin varm farve, der gør, at den nemt kan bruges som blush.

Er du mere til en cremet blush?

Hvis man er mere til en cremet blush, kan man faktisk bruge sin læbestift som blush også. Den dupper man simpelthen bare på med fingrene.
Læbestiften er Max Factor Colour Elixir Lipstick i farven Pomegranate.

Så i stedet for at skulle finde to eller flere makeupprodukter med samme farve, så kan man altså bare bruge det samme produkt til flere formål. Det er en nem måde til at få den matchende stil.

Jeg er gået all-in med matchende negle også. Men det er jo selvfølgelig frivilligt, hvor mange elementer man vil matche. Personligt synes jeg, det giver en rigtig fin effekt, at matche mange forskellige elementer.
Tilgengæld ville jeg ikke tage en hel kjole på i samme farve som min makeup.

Matchy Matchy

På neglene har jeg Essie ”Need a Vacation”, som er rigtig fin at bruge alene. Her har jeg dog lagt CND Creative Play #Glittabulous” ovenpå. Jeg elsker glimmer.

Matchy Matchy

Det var min lille guide til, hvordan man kan tage Matchy Matchy trenden til sig på. Men det kan jo gøres på et utal af måder, så det er bare med at prøve sig frem og være kreativ.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...