Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Luksusprodukter og lækre skønhedstip fra Ole Henriksen

Luksusprodukter og lækre skønhedstip fra Ole Henriksen

Luksusprodukter til dit ansigt fra Ole Henriksen

Det fede ved Ole Henriksens produkter er, at de er lavet så du kan mikse og matche produkter fra flere forskellige serier. Jeg valgte bl.a. en rens til normal hud, men en dagcreme til sensitiv hud. På den måde kan jeg vælge lige præcis de produkter, der passer bedst til mig. Der er altså ikke nogle produkter der nødvendigvis er ”rigtige” at bruge sammen – du finder blot dem, som du synes passer bedst til dig og din hud.

Test 1: Ole Henriksen rens

Jeg startede med at rense mit ansigt med Ole Henriksens On The Go Cleanser. Rensen dufter virkelig godt! Den er simpelthen så frisk og så har den en super lækker og mild konsistens.

Test 2: Ole Henriksen spray-tonic

Dernæst påførte jeg African Red Tea Face Mist. Man kan vælge at spraye den direkte i ansigtet, men den kan også sagtens påføres på en vatrondel. Igen er duften super lækker og den føles dejlig let og opfriskende. Som et ekstra plus kan den faktisk også bruges oven på make-up, hvis du har brug for at få opfrisket ansigtet i løbet af dagen!

Test 3: Ole Henriksen scrub

Som næste step havde jeg valgt Walnut Complexion Scrub, som er en skrubcreme, der fjerner døde hudceller og efterlader huden frisk og blød. Den er lidt ru mod huden, men man kan virkelig mærke at den gør en forskel.

Test 4: Ole Henriksen maske

Derefter påførte jeg Blue/Black Berry Enzyme Mask. Den virker meget beroligende og kølende på huden efter skrubben og er især lækker, hvis du ligesom mig har en lidt tør eller sart hud. Jeg lod den sidde 10 minutter og skyllede den derefter af med vand.

Test 5: Ole Henriksen serum

Efter en masse rens havde min hud brug for et godt serum. Jeg brugte dette produkt Truth Serum Collagen Booster.

Dette produkt er klart mit yndlingsprodukt fra Ole Henriksen!

Det virker opstrammende samtidig med, at det beskytter min hud fra luftens forurening. Det er især super godt på områder, der er sarte eller irriteret. Serummet er let som en fjer og det trækker ind i huden med det samme og så dufter det, som hvis du lige havde skåret en frisk appelsin over.

Test 6: Ole Henriksen ansigtscreme

Som fugtgivende kan jeg kun anbefale denne ansigtscreme! Nurture Me Creme – den dufter simpelthen så skøn!

Test 7: Ole Henriksen øjencreme

Sidst, men ikke mindst, brugte jeg Ultimate Eye Creme. Super lækker creme der er god til den sarte hud omkring øjnene, og så mindsker den synligheden af rynker – det kan man vist ikke klage over! ;-)

Alt i alt synes jeg, at Ole Henriksens produkter er i en klasse for sig selv! De er lavet af naturlige ingredienser og er sammensat efter egenskaber og hvilken reaktion, de har på huden. Derudover bliver man bare i virkelig godt humør af de flotte farver og den skønne og naturlige duft, som produkterne har. Det kan måske virke mærkeligt at gå så meget op i det, men det gør bare et eller andet ved én, som jeg ikke kan forklare :-)

Bund ærligt - jeg er simpelthen så vild med produkterne. 5 ud af 5 stjerner til Ole H herfra!

Flere lækre skønhedstip fra energibomben Ole H

  • "I det lange løb handler det om gode hudpleje-, motions- og spisevaner – og om at være åben, taknemmelig og deltage i livet."
  • "Opbevar din øjencreme i køleskabet – det giver en ekstra kølende effekt og er særlig opfriskende om morgenen."
  • "Pas på med pudder. Jo ældre du bliver, jo flere linjer får ansigtet og derfor skal du være meget forsigtig med at bruge pudder. Matte produkter får ofte huden til at se ældre ud – gå derfor i stedet efter at opnå en hud med glans og glød."

Jeg håber indlægget har givet dig et godt indblik i Oles skønne produkter og at du bliver lige så vild med dem som jeg er! Du kan læse mere om den skønne mand og hans fantastiske produkter lige her: Ole Henriksen

God fornøjelse :-)

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...