Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Luksus makeup der holder!

Luksus makeup der holder!

Har du prøvet Youngbloods produkter? Hvis ikke, så se med her, hvor jeg tester 4 forskellige og uddeler stjerner til hver af dem.

Youngblood er et mærke, der laver mineral makeup, som er fremstillet ved en speciel proces, der sikrer en perfekt og vægtløs makeup hver gang. Deres produkter er 100% uden talkum, parabener og andre stoffer, der kan gøre huden irriteret. Youngblood garanterer makeup, der holder og som giver en silkeagtig følelse på huden. Jeg glæder mig til at teste produkterne og se om de holder hvad de lover!

Youngblood Lipstick

Luksus makeup der holder!

Jeg er super begejstret over denne læbestift fra Youngblood! Her kan man virkelig mærke, hvad de mener med, at deres produkter er vægtløse. Youngbloods læbestift giver læberne masser af fugt uden at klistre. Det er som at have en læbepomade på, bare endnu lækrere ;-)

Jeg valgte farven Vixen, som er en rigtig galla-rød læbestift! Normalt vælger jeg altid mere neutrale farver, men engang imellem synes jeg, at det er pænt med lidt mere farve. Den er super nem at arbejde med, og farven holder virkelig godt og ser perfekt ud efter bare få strøg hen over læberne.

Luksus makeup der holder!

Den får derfor 5 ud af 5 stjerner fra mig!

Youngblood Eye Lash Serum

Jeg havde super høje forventninger til denne serum fra Youngblood. Jeg har hørt en masse godt om forskellige serummer, der skulle gøre øjenvipperne længere og mere fyldige, hvilket også er det, som Youngblood lover, at dette produkt skulle kunne.

Desværre blev jeg skuffet :-(

Efter én måned hvor jeg har brugt produktet både morgen og aften, har jeg ikke set den store forandring. Jeg synes måske mine vipper er blevet en lille smule tykkere, men de er ikke blevet længere, hvilket var det, jeg håbede på.

Derudover er Youngbloods Eye Lash Serum en af de dyreste på markedet og jeg kan derfor ikke give produktet mere end 1 ud af 5 stjerner, desværre!

Men lad mig endelig høre, hvis nogle af jer har haft gode oplevelser med produktet – det kan jo være det bare er mine øjenvipper, den ikke virker på :-)

Youngblood Eyeshadow

Youngbloods øjenskygge vil jeg helt sikkert anbefale! Jeg synes den holder utrolig godt og ligesom de andre produkter, føles den let som en fjer at have på.

Luksus makeup der holder!

Jeg kombinerede de 4 forskellige farver fra ”Shanghai Nights” og lavede dette helt naturlige look, som jeg bedst kan lide. Hvis jeg skal nævne én ting, som jeg synes er et minus ved produktet, så drysser den lidt, når den lægges på. Men ellers er den virkelig fin og er blevet en del af min daglige make-up. Den får 4 ud af 5 stjerner fra mig.

Youngblood primer

Der er ingen tvivl om, at denne primer skal have 5 ud af 5 stjerner. Den er simpelthen så lækker at have på og jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet den noget før! Jeg bruger den under min foundation og forskellen er virkelig tydelig.

Den giver mig den flotte, silkebløde og ensartede hud, som jeg altid gerne har villet have, og så holder den min makeup frisk meget længere tid end normalt.

Hvis ikke du allerede har en primer, vil jeg klart anbefale dig, at få fingrene i én – den er simpelthen guld værd :-)

Samlet vurdering af Youngblood

Luksus makeup der holder!

Youngblood er helt sikkert et mærke, der er værd at investere i. På nær den skuffende øjenvippeserum, er jeg rigtig glad for deres produkter. De er super nemme at arbejde med og man kan tydeligt mærke, at det er kvalitet, man har med at gøre.

Samlet set vil jeg give Youngblood 4 ud af 5 stjerner, så hvis du leder efter et nyt makeupmærke eller bare gerne vil forkæle dig selv med lidt ekstra luksus, så har du svaret her :-)

Mere luksus? Luksusprodukter til dit ansigt

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...