Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SHAMPOO, CONDITIONER OG HÅRKURE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Kvalitet til budget priser!

Vi vil allesammen gerne pleje og passe på vores hud. Men hudplejeprodukter er ofte ret dyre, og derfor kan man godt finde på at springe hudpleje rutinen over. MEN DET SKAL DU IKKE MERE!

Budgetvenlig hudpleje!

Kvalitet til budget priser!

For her er det, at det danske brand Cosmos Co kommer ind i billedet. Det er et hår- og hudplejemærke til vanvittige priser. Du kan købe masker til bla. 39 kr. Normalt nævner jeg ikke så tit priser på produkterne i mit blogindlæg, men det her har bare så gode priser, at man ikke kan lade være :)

Cosmos Co er produceret uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og de fleste af deres olier indeholder 100% rene argan olier. Deres eget motto er: PURE NATURE GOLD.

Jeg har nu testet 3 forskellige produkter fra Cosmos Co.

Savon Beldi Eucalyptus

Dette er en traditionel marokkansk sort sæbe, som man ofte bruger i hammam og spabade i mellemøsten. Sæben er produceret af olivenolie og resterne fra olivenfrugterne. Den er rig på E-Vitaminer og plejer og beskytter huden.

Jeg havde denne sæbe stående på min hylde inde i badet, og jeg brugte den ca. en gang i ugen. Jeg påførte den med en handske, så jeg derved også kunne få skrubbet alle de døde hudceller af. Den er nem at påføre, du skal dog huske, at kroppen skal være våd og gerne opvarmet, så er den super nem at arbejde med.

En skøn sæbe der hver gang efterlod min hud ren og glat, og så duftede den også skønt af eucalyptus.

Find Savon Beldi Eucalyptus lige her

City Spring Argan Olie

Jeg havde aldrig prøvet en parfumeret argan olie før, derfor valgte jeg denne, da jeg nu havde muligheden for det, uden det kostede en formue. Denne her olie forebygger rynker og plejer og fugter huden. Jeg brugte den også til spidserne i mit hår, og der var den virkelig god. Olien var rigtig god, og den gjorde det den skulle, men jeg var ikke så vild med duften i den, derfor vil jeg vælge denne her argan olie næste gang: Cosmo Co Argan Olie

Find City Spring Argan Olie lige her

Herbal Green Clay Olive Leaves

Dette er en maske som er baseret på grønt ler og kaktusblomst, og har et højt indhold af mineraler, fibre og proteiner. Den reducerer effektivt rødme og dehydrering af huden, hvilket er perfekt til min hud, da jeg har tendens til rødme.

Jeg er blevet ret vild med denne maske. Aldrig har jeg prøvet en maske, der føles så sjov og “stiv” at have på, men alligevel SÅ nem at fjerne igen. Og min hud er ren og opfrisket bagefter.

Find Herbal Green Clay Olive Leaves lige her

Her kan du se masken på, og hvordan jeg blander og påfører den:

Kvalitet til budget priser!
Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Cosmos Co Savon Beldi Eucalyptus 200 gr.
50,00 kr
49,00 kr
Cosmos Co City Spring Argan Oil 100 ml
120,00 kr
90,00 kr
Cosmos Co Argan Oil 100 ml
100,00 kr
75,00 kr
Loading...