Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Kære Julemand - her er mine 5 ønsker

Kære Julemand - her er mine 5 ønsker

Her vil jeg vise nogle af mine ønsker, og måske kan det give inspiration til din ønskeseddel.

1. L´Oréal Paris Cosmetics Infallible Matte Mix

Matte læber er en af de største makeup trends lige nu. Jeg har rigtig mange læbestifter, men ejer ikke én eneste mat. Og det er da en kæmpe fejl! Derfor ønsker jeg mig et par stykker af disse fine matte læbeprodukter. Jeg har især kig på farverne ” I Gotte Feeling”, som er en smuk lilla, og ”Silencio”, som er en mere neutral rosa, der vil passe perfekt til hverdag.

2. L´Oréal Paris Cosmetics Infallible Sculpt

En anden stor trend på makeupfronten er contouring. Den nye palette her er helt perfekt til at skabe denne trend med. Den fås i to forskellige nuancer, således at der er til både lyse og mørke hudtoner. Der medfølger en børste, der er lavet specielt til at lave contouring med.

3. Calvin Klein CK Be Unisex EDT

En af de helt store trends inden for dufte lige nu er Unisex dufte. Og den trend vil jeg da også være med på. Derfor står den her duft fra hippe Calvin Klein højt på min ønskeseddel. Måske kan jeg endda snige den på vores fælles ønskseddel, for min dejlige mand kan jo også bruge den her. Ej, det er smart.

4. Essie Neglelak ”Luxeffects Tassel Shaker”

Jeg elsker neglelak, og jeg elsker (næsten) alt, hvad der glitrer. Så den her lækre sag fra Essie kan jeg da ikke undvære. Lakken kan bruges alene, men den vil da være så smuk oven på en dyb blå eller sort lak, så det gyldne glimmer rigtig kan træde frem. Jeg er slet ikke i tvivl om, at den vil pynte på mine negle.

5. HH Simonsen Hot Brush Straightener

Jeg synes, mit hår ser så fint ud, når det er glattet, men jeg må også indrømme, at jeg hellere vil sove 15 minutter længere om morgenen end at bruge tiden på at glatte mit hår.

Men jeg tænker lidt, at den her smarte glattebørste kunne være løsningen på det problem. Med den her børste glatter man håret, mens man reder det, det er da tidsbesparende og smart. Måske kan jeg så faktisk både sove 15 minutter længere og have fint glat hår.

Kære julemand det var så et lille udsnit af min ønskeseddel, men bare rolig, jeg skal nok sende hele ønskesedlen af sted til dig.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...