Hvordan ser din nøgne fyr ud??

… altså min er både sjov, trænet, tro og venlig, men du kan selv mikse og matche, så han passer præcis til anledningen.

Jeg taler selvfølgelig om The Balm’s lækre Nude Dude øjenskyggepaletter, der ’indeholder’ 6 flotte fyre, med to øjenskygger hver, så der i alt er 12 flotte nude farver. De er godt pigmenteret, hvilket betyder, at farven bliver intens og holder længe, og så drysser de ikke!

Jeg er fuldstændig pjattet med paletten, også fordi den er så handy at have med i tasken. Der er både spejl og applikatorbørste med, og lukkefunktionen består af en holdbar magnetkant, så der skal noget til, for at komme til at åbne den nede i tasken. Derudover er det fedt at finde en palette, hvor man rent faktisk kan bruge alle farver! De lyse farver er perfekte til hverdag, hvor makeuppen gerne må være afdæmpet, men der er også flotte farver til at lave hotte smokey eyes med.

Alt makeup fra The Balm er totalt gennemført i sin old school stil, og så er alle produkterne parabene og cruelty-fri, hvilket gør det, i mine øjne, endnu mere lækkert!

The Balm øjenskygge

Jeg må indrømme, at jeg virkelig er blevet vild med The Balm, og jeg skal helt sikkert udvide mit sortiment med flere af de lækre retro-produkter.

Det er første gang, at jeg prøver The Balm, og udover øjenskygger jeg har testet Time Balm foundation, der er en fast foundation med tilhørende applikationssvamp, som giver et dækkende, men stadig naturligt udseende. Derudover har jeg testet Liquid Eye Liner Schwing, der virkelig gør det til en leg, at lægge en flot (og lige!) eyeliner, samt Mad Lash Mascara, der giver en masse fylde og længde til mine ellers korte vipper. Produkterne holder hele dagen, og hverken drysser eller klumper.

Er du blevet fristet af de nøgne fyre, så tjek hele det store udvalg af The Balm ud lige her:
The Balm

af Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg syn…

Follow

Kommentarer

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

theBalm Nude Dude Volume 2 Palette 9,6 gr.
Vejl. pris 349,00 kr
Din pris 199,00 kr
theBalm Time Balm Foundation 21,3 gr. - Vælg Farve
Vejl. pris 249,00 kr
Din pris 159,00 kr
theBalm Liquid Eye Liner Schwing 1,7 ml - Black
Vejl. pris 149,00 kr
Din pris 99,00 kr
theBalm Mad Lash Mascara 8 ml - Black
Vejl. pris 159,00 kr
Din pris 119,00 kr

Nyeste

5 facts du (måske) ikke vidste om gråt hår

Når vi bliver ældre, får vi automatisk gråt hår. Nogen i en tidlig alder, andre når de nærmer sig de 45+. Gråt hår skyldes de pigmentdannelser, som er rundt om de enkelte hårsække.

Et grønt boost til kroppen!

Er du også en af dem som elsker følelsen af en frisk og let krop? Så skal du prøve disse helseprodukter fra Pukka!

Gør din renserutine overskuelig

Du har sikkert hørt det før, at en god og kontinuerlig renserutine er den bedste vej til flot hud. Men blot fordi man ved det, så er det ikke altid man lige får det gjort.

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt