Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hvordan ser din nøgne fyr ud??

… altså min er både sjov, trænet, tro og venlig, men du kan selv mikse og matche, så han passer præcis til anledningen.

Hvordan ser din nøgne fyr ud??

Jeg taler selvfølgelig om The Balm’s lækre Nude Dude øjenskyggepaletter, der ’indeholder’ 6 flotte fyre, med to øjenskygger hver, så der i alt er 12 flotte nude farver. De er godt pigmenteret, hvilket betyder, at farven bliver intens og holder længe, og så drysser de ikke!

Jeg er fuldstændig pjattet med paletten, også fordi den er så handy at have med i tasken. Der er både spejl og applikatorbørste med, og lukkefunktionen består af en holdbar magnetkant, så der skal noget til, for at komme til at åbne den nede i tasken. Derudover er det fedt at finde en palette, hvor man rent faktisk kan bruge alle farver! De lyse farver er perfekte til hverdag, hvor makeuppen gerne må være afdæmpet, men der er også flotte farver til at lave hotte smokey eyes med.

Hvordan ser din nøgne fyr ud??

Alt makeup fra The Balm er totalt gennemført i sin old school stil, og så er alle produkterne parabene og cruelty-fri, hvilket gør det, i mine øjne, endnu mere lækkert!

The Balm øjenskygge

Hvordan ser din nøgne fyr ud??

Jeg må indrømme, at jeg virkelig er blevet vild med The Balm, og jeg skal helt sikkert udvide mit sortiment med flere af de lækre retro-produkter.

Det er første gang, at jeg prøver The Balm, og udover øjenskygger jeg har testet Time Balm foundation, der er en fast foundation med tilhørende applikationssvamp, som giver et dækkende, men stadig naturligt udseende. Derudover har jeg testet Liquid Eye Liner Schwing, der virkelig gør det til en leg, at lægge en flot (og lige!) eyeliner, samt Mad Lash Mascara, der giver en masse fylde og længde til mine ellers korte vipper. Produkterne holder hele dagen, og hverken drysser eller klumper.

Hvordan ser din nøgne fyr ud??

Er du blevet fristet af de nøgne fyre, så tjek hele det store udvalg af The Balm ud lige her:
The Balm

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...