Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Holdbar øjenskygge

Holdbar øjenskygge

Alle os kvinder over de 35 år ved, hvor stor en udfordring det kan være, at få makeuppen til at holde hele dagen. Især på øjenlågene kan det være svært at bevare øjenskyggen pæn, uden at den sætter sig i tynde streger henover dagen, fordi man får det varmt.

Huden omkring øjnene er den tyndeste hud, og det er desværre også her, at aldersforandringerne viser sig først. Det er her, vi tydeligt kan se, om vi får nok søvn, spiser sundt og varieret og desværre også her, at de første små linier og rynker ses. Vi får alle forskellige problemer her; nogle har blodsprængninger på øjenlågene, som de gerne vil have dækket, ligesom jeg selv. Andre er mere rynket på øjenlågene, og igen er der andre, der hurtigt får lidt løs hud, hvor øjenskyggen kan samle sig i ”streger” op ad dagen.

Find Bare Minerals 5In1 BB Cream Eyeshadow SPF 15 her

Rigtig mange af de holdbare øjenskygger har været udråbt til ”såkaldte” små mirakler fra diverse sælgere – den ene øjenskygge holder bedre end den anden mm. Ikke alle har levet op til forventningerne om en holdbar øjenskygge, hvis du spørger mig. Mange af de vandfaste og/eller holdbare øjenskygger holder også rigtig godt, men kunsten har været at finde en, som ikke sætter sig i de små fine linjer og rynker på øjenlågene, samt at finde en uden alt for meget perlemor i, som absolut ikke pynter på en pige over de 35. Perlemor-effekten får nærmest fremhævet dine linjer og rynker, og det ønsker vi jo ikke.

Jeg er derfor nødt til at sige det, som det er:

5in1 fra BareMinerals ER bare den bedste, jeg har prøvet nogensinde! Den kommer i en lille flaske, med en smart lille applikator, som du bruger til at putte øjenskyggen på øjenlåget med. Smør den ud på det man i fagsprog kalder ”dit mobile øjenlåg”, altså det der i princippet dækker dit øje, når det er lukket.Dernæst tager du en fingerspids og forsigtigt dupper oven på øjenskyggen; på den måde toner du den nemt og smukt ud, op imod globelinjen.

5in1 Fra BareMinerals er ganske enkelt fantastisk. Den fungerer som en primer og dækker blodsprængninger og uens hudtone på øjenlågene, samtidig med at dens tynde og lækre konsistens lægger sig så flot, uden at fremhæve de fine linjer og rynker. Den virker lysnende på pigmentering og beskytter samtidig din fine tynde hud på øjenlåget med SPF 15. Genialt og uundværlig, når du først har prøvet den.

PERFEKT til dig, der skal hurtigt ud af døren om morgenen og til pigen, der ønsker en flot og naturlig makeup.

Øjenskyggen findes i mange forskellige flotte naturlige farver, og 5in1 øjenskyggerne fra BareMinerals kan næsten ikke påføres forkert. Selv ikke af den mest uerfarne makeup-bruger. Enkelte af de fantastiske øjenskygger har et meget diskret glimmerdrys i, som kun gør den flottere.

Primer-effekten i den gør den også perfekt under dine andre favorit øjenskygger, hvis du ønsker lidt mere ”knald” på farverne. Læg den derfor på i et tyndt lag, dup den ud med fingrene og påfør dernæst din almindelige pudder øjenskygge ovenpå. Det gør din øjenskygge langt mere holdbar, samtidig med at den intensiverer farven i din øjenskygge, og gør den langt flottere.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...