Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ HÅRPLEJE & LÆBESTIFT | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hold din farve frisk og glansfuld

Hold din farve frisk og glansfuld

Kender du det, at din nye hårfarve efter nogle hårvaske, mister sin intensitet og bliver mat? Eller at din nye kolde blonde farve, begynder at blive gylden?

Så er denne serie helt sikkert noget for dig! Udover at være formidabel til farvet hår, byder serien også på nogle muligheder til naturlige hårfarver, som ønsker at booste intensiteten. Ved at tilføje pigment til håret og en masse fugt, bringer Davines Alchemic liv til tørt og trist hår. Selv har jeg prøvet to af farverne og er vild med effekten!

Mild rens

Davines Alchemic Shampoo er en shampoo, som skånsomt renser håret. Denne alene intensiverer ikke farven, men forbereder håret på bedre at modtage behandlingen fra Davines Alchemic Conditioner. Shampooen har noget pigment i sig, men i min verden, ikke nok til at ændre på skæret I din hårfarve. Dog er resultatet langt bedre ved brug at denne først, da shampooen ikke renser hårfarven ud af håret, grundet den milde formular.

Deep conditioner

En mellemting mellem en conditioner og hårkur. Davines Alchemic Conditioner genopbygger fugt og hårets elasticitet. Det vil sige at du kan bruge den dagligt som almindelig balsam eller lade den sidde i håret op til 20 minutter, for ekstra intens pleje og farve.

Silver: Til grå/sølv, blond eller andet lysnet hår

Hold din farve frisk og glansfuld

Ideel til dig som søger en kold tone eller ønsker at dæmpe den gyldne. Derudover giver den dybe pleje, liv og glans til et lysnet hår, som godt kan fremstå lidt mat. Godt og mere plejende alternativ til en silver shampoo.

Hold din farve frisk og glansfuld Hold din farve frisk og glansfuld

Golden: For naturlige- eller farvede gyldne og honningfarvede toner

Denne kan bruges på både farvet- og naturligt hår. Så til blondiner som ønsker en mere gylden tone, vil denne være ideel. Ellers kan den bruges til at vedligeholde den gyldne hårfarve.

Copper: Til naturlige eller farvede kobber og røde toner

Hold din farve frisk og glansfuld

Denne er perfekt til naturligt rødt hår, og det man kalder ”strawberry blondes”. Alt efter den ønskede intensitet på farven, kan du lade den sidde 2–20 minutter. Hvis du farver dit hår i rødlige toner, kan denne forlænge den flotte farve imellem frisørbesøgene, så dit hår ikke kommer til at se mat og kedeligt ud.

Hold din farve frisk og glansfuld Hold din farve frisk og glansfuld

Red: Til farvebehandlet hår i rødlige farver, pink toner eller blond hår, som ønsker en midlertidig pink tone

Denne har lidt flere muligheder end de andre. Den kan bruges til alle rødlige og pink toner, til at holde farven flot intens i længere tid. Dog har jeg læst mig frem til, at den har mere pink toner end røde! Men den kan også bruges i blond hår, til at få en midlertidig pastel pink tone. Ved at lade den sidde i 10 – 20 minutter i et afbleget hår, vil du få en pastel rose pink tone.

Tobacco: Fra medium til lyse brunlige toner

Til både farvebehandlet- og naturlige hårfarver. Ved at bruge denne ugentligt, kan du intensivere din lysebrune hårfarve. Tobacco har varme undertoner, og vil derfor bringe varme til din farve.

Chocolate: Fra mørkebrun til sorte toner

Denne kan bruges til at vedligeholde en mørk farve, som kan falme imellem frisørbesøg. Dog kan den også bruges på sorte toner, som kan virke matte og mangle glans, til at opfriske og skabe liv igennem den intensive fugt.

Davines Alchemic Serien i alle farver, finder du her:
Davines Alchemic

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...