Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ECOOKING, KARMAMEJU & KÉRASTASE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Mærket er skabt af den svenske blogger Isabella Löwengrip, hvis målsætning var at skabe produkter, som passede til sensitiv hud, specielle behov og som kunne bruges trods allergi. Desuden har et fokusområde også været det skandinaviske klima, og dettes indflydelse på hud og hår.

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Serien indeholder over 50 produkter og sælges i flere lande. Alle produkter udvikles og produceres i Sverige. Du kan læse mere om deres politik og produkter her: www.lowengripcarecolor.com/en/om-oss/

Lækker face mist!

Jeg har snakket om denne på NiceHair.dk snapchatten, og jer som følger med, har spurgt ind til denne, big time! Og med god grund, den er simpelthen så lækker! LCC Moisture On The Go Facial Mist er en lækker fugtspray og toning i én til alle hudtyper. Dvs. Du kan bruge den efter ansigtsrens som toner, men også som en settingspray til at fastlåse makeup og dermed, give et friskere og mindre pudret udseende.

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Den indeholder aloe vera, vitamin B, C og E, der alt sammen bidrager til en frisk og fornyet energi til din hud. Desuden dufter den helt fantastisk frisk! Æble og fersken dominerer duftnoterne, og giver derfor også et mentalt boost til et morgentræt sind.

Læs mere om produktet her: LCC Moisture On The Go Facial Mist

Varmebeskyttelse, fylde OG fugt!

LCC The Cure Quick Dry Volumizing Lotion er en leave-in lotion, som lover mange ting på én gang: Fugt, fylde, varmebeskyttelse og hurtigere føntørring af dit hår. Gør den så det? Lad os aflive en myte. Personligt tror jeg ikke på, at et produkt kan få dit hår til at tørre hurtigere, og dette er baseret på af have afprøvet forskellige af slagsen. Dette produkt er ikke en undtagelse. Jeg går meget op i dufte og er normalvis tosset med søde og friske dufte, denne dufter dog (for) meget af vanilje (ift. min smag). Den sætter sig heldigvis ikke i håret og dufter i timevis efter.

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Derfor, NÅR det så er sagt, kan jeg virkelig godt lide LCC The Cure. Varmebeskyttelse er et must for mig, da jeg varmebehandler mit hår efter hver hårvask. Derudover giver den tilpas fugt til mit fine, skandinaviske hår og bidrager til en smule mere volumen og struktur, som gør det lettere at style håret.

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Læs mere om produktet her: LCC The Cure Quick Dry Volumizing Lotion

Og tørshampoo..

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

LCC Good To Go Dry Shampoo minder mig utrolig meget, om den populære Dry Clean Fra Lernberger Stafsing, da begge giver en masse fylde til håret. Ulempen ved Lernbergers var, at jeg følte den hurtigt fedtede mit hår til. Dog vil jeg nævne at min veninde, som har kraftigere hår end jeg, elsker den! Men denne Good To Go Dry Shampoo fra LCC virker meget bedre til mit hår. Den tilføjer en masse volume, men passer bedre til mit skandinaviske, fine hår, da mit hår ikke klasker sammen.

Har du hørt om LÖWENGRIP Care & Color?

Sjovt nok er begge brands svenske og burde derfor passe til netop denne type hår, men jeg mærker en klar forskel. Dette betyder bare, at der findes produkter til forskellige hårtyper, hurra for det :)

Læs mere om produktet her: LCC Good To Go Dry Shampoo

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...