“Grønne” favoritter til et fint og tørt hår!

Kan økologiske produkter give fugt nok, til et tørt og ødelagt hår? Få svaret lige her.

Jeg er generelt vild med produkter, der indeholder en masse skønne og naturlige ingredienser. De er bare lidt mere lækre at bruge, fordi man kan forholde sig til, hvad de indeholder og dermed hvad man udsætter sin krop for, eller i dette tilfælde – sit hår. Men kan naturlige og rene ingredienser give lige så meget fugt, som ikke-naturlige ingredienser kan? Ja, det kan de!

Personligt har mit hår brug for en masse fugt, både fordi det er skadet fra diverse behandlinger, men også fordi det er ekstremt fint og har tendens til at være flyvsk og filtret. Jeg har derfor været på jagt efter en serie, som både indeholder en masse skønne og rene ingredienser, men som samtidig også kan give mit hår det fugt og pleje som det har brug for – og jeg har fundet den helt rigtige!

Serien: Angel

Kevin Murphy har lavet serien ”Angel”, som bl.a. består af en virkelig skøn og velduftende shampoo og conditioner. Shampooen hedder ”Angel Wash” og har en super lækker konsistens. Den skummer håret fint op uden at tørre det ud - og så er jeg især vild med, at den får mit hår til at føles tykkere! Jeg er også stor fan af conditioneren ”Angel Rinse”, fordi den hverken indeholder olie eller silikone og håret tynges derfor ikke, men efterlades let og utrolig blødt.

Serien er godkendt til Grøn Salon og indeholder bl.a. Aloe Vera, olier fra grapefrugter, mango- og kokossmør samt en masse andre skønne ingredienser.

Så hvis du lige som mig har et fint hår, der til tider kan være umulig at rede ud - og samtidig synes, at det er lækkert at bruge produkter med naturlige ingredienser, er jeg ikke i tvivl om, at du vil elske Angel-serien lige så meget som jeg gør!

By Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlig…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Kevin Murphy ANGEL.WASH 250 ml
Din pris 208,00 kr
Kevin Murphy ANGEL.RINSE 250 ml
Din pris 208,00 kr

Nyeste

De bedste ansigtsmasker!

Ansigtmasker til din huds forskellige behov.

Ingen jul - uden røde negle

De smukke røde negle er et must til julefrokosterne. Her er mit bud på en flot rød neglelak

Aldrig mere tørt hår!

Kender du det, når håret føles mere som hø end som hår? Jep? Så læs med her!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt