Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

“Grønne” favoritter til et fint og tørt hår!

Kan økologiske produkter give fugt nok, til et tørt og ødelagt hår? Få svaret lige her.

“Grønne” favoritter til et fint og tørt hår!

Jeg er generelt vild med produkter, der indeholder en masse skønne og naturlige ingredienser. De er bare lidt mere lækre at bruge, fordi man kan forholde sig til, hvad de indeholder og dermed hvad man udsætter sin krop for, eller i dette tilfælde – sit hår. Men kan naturlige og rene ingredienser give lige så meget fugt, som ikke-naturlige ingredienser kan? Ja, det kan de!

Personligt har mit hår brug for en masse fugt, både fordi det er skadet fra diverse behandlinger, men også fordi det er ekstremt fint og har tendens til at være flyvsk og filtret. Jeg har derfor været på jagt efter en serie, som både indeholder en masse skønne og rene ingredienser, men som samtidig også kan give mit hår det fugt og pleje som det har brug for – og jeg har fundet den helt rigtige!

“Grønne” favoritter til et fint og tørt hår!

Serien: Angel

Kevin Murphy har lavet serien ”Angel”, som bl.a. består af en virkelig skøn og velduftende shampoo og conditioner. Shampooen hedder ”Angel Wash” og har en super lækker konsistens. Den skummer håret fint op uden at tørre det ud - og så er jeg især vild med, at den får mit hår til at føles tykkere! Jeg er også stor fan af conditioneren ”Angel Rinse”, fordi den hverken indeholder olie eller silikone og håret tynges derfor ikke, men efterlades let og utrolig blødt.

“Grønne” favoritter til et fint og tørt hår!

Serien er godkendt til Grøn Salon og indeholder bl.a. Aloe Vera, olier fra grapefrugter, mango- og kokossmør samt en masse andre skønne ingredienser.

Så hvis du lige som mig har et fint hår, der til tider kan være umulig at rede ud - og samtidig synes, at det er lækkert at bruge produkter med naturlige ingredienser, er jeg ikke i tvivl om, at du vil elske Angel-serien lige så meget som jeg gør!

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Relaterede produkter

Loading...