Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 25% PÅ ALT ØVRIGT KROPSPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Goodbye split ends

Goodbye split ends

Den nye Split End Therapy er et leave-in produkt som plejer dit hår, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Dit hår bliver mere glat, blødt og skinnende og så holder produktet i op til 10 hårvaske!!

Slip for de spaltede spidser!

For at få det optimale ud af Split End Therapy, er det vigtigt at følge den korrekte fremgangsmetode. Jeg har derfor lavet en trin-for-trin guide til dig.

Step 1. Vask først dit hår med shampoo, kram og tør det herefter let med et håndklæde, for at fjerne overskydende vand.

Goodbye split ends

Step 2. Ryst tuben godt før brug og doser ca. 10 ml i din hånd.

Step 3. Påfør cremen i længder og spidser

Step 4. Red håret igennem med en bredtandet kam f.eks. denne Detangling Comb fra ghd

Goodbye split ends

Step 5. Del håret op i sektioner og føntør det glat. Brug gerne en rundbørste, så alt håret bliver arbejdet igennem, ghd har flere forskellige størrelser af rundbørster. Jeg har valgt denne 44 mm rundbørste, da det er vigtigt at børsten ikke er for lille.

Goodbye split ends

Step 6. Del håret ind i smalle sektioner og glat håret med en styler, en af mine favoritter er det nye effektive glattejern ghd platinum

Goodbye split ends

ghd Split End Therapy holder i håret op til 10 hårvaske, så de næste 9 hårvaske gør du som du plejer. Først shampoo, conditioner og så evt. en hårkur.

Læs mere om ghd Split End Therapy her!

Vigtigt!

Det er vigtigt at du ikke bruger nogle former for conditioner eller kur inden cremen påføres, da kur og conditioner lukker håret, så Split End Therapy ikke kan trænge langt nok ind i håret.

Produktet skal varme-aktiveres for at opnå det ønskede resultat af produktet, det vil sige at det er meget vigtig, at man både får føntørret og derefter glattet håret

Ødelagt hår? Frisøren anbefaler denne 9 ud af 10 gange

Follow
Louise Pedersen

Hej, Jeg har den 4 årig frisøruddannelse og arbejder som frisør/butikschef hos NiceBeauty - som er en lækker skønhedssalon i hjertet af Esbjerg. Mine store passion er hår og jeg følger med i de nyeste trends indenfor hår- og hårprodukter, hvilket mine blogindlæg her på Magazine også kommer til at bære præg af.

Loading...