Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKEUP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Førstehjælp til vinter-tørhed

Tør hud og/eller læber som lider under kulden? Tre af mine yndlingsprodukter, som fugter og plejer dig vinteren igennem.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Læberne først..

Du kender sikkert tricket med at bruge en tandbørste, til at skrubbe læberne med for at fjerne døde hudceller? Dette trick er stadig godt og skal ikke undervurderes. Dog gør Tolure Cosmetics Mango Lipscrub, meget mere godt for dine læber.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Et fugt boost

Udover at den frigør og fjerner døde hudceller, som kan lægge sig som en hinde på tørre læber, stimulerer den blodtilførelsen til læberne. Dette betyder, at dine læber får en naturlig rødlig farve og samtidig med at de bliver mere fyldige.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Dine læber bliver fugtet ved hjælp af solsikkeolie, jojobaolie, shea butter og bivoks, samtidigt med de skrubbes.

Også god til sarte læber

Den er mild nok til at selv sarte læber kan bruge den. Husk dog at det er bedre at skrubbe blidt i længere tid, end hårdt i kort tid. Når du har skyllet produktet af dine læber, anbefales det at bruge en læbepomade eller olie, da læberne nu er klar til mere fugt.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Jeg foretrækker at bruge Cosmos Co. Argan oil, da denne virker regenererende, fugtgivende og ikke smager eller dufter af noget. Dette er olien, som jeg har brugt:

Dog findes der også andre alternativer:

Plej din hud og få en pause

Førstehjælp til vinter-tørhed

MaskerAide Weather Warrior er perfekt til de dage, hvor din hud har været ekstra udsat. Enten for solens stråler eller vinter og kulde. Den fugter huden samtidig med at berolige og dulme. Dette ved hjælp af aloe vera, grøn te og arganolie. Masken skal bruges på ren hud, derfor er den oplagt at bruge om aftenen.

Vegansk, parabene- og sulfatfri!

Førstehjælp til vinter-tørhed

.. Og så er den bare virkelig lækker at have på huden! Så giv dig selv en pause på 10–20 minutter, med denne maske og din hud vil takke dig.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Når masken er fjernet, skal overskydende produkt duppes let og tørre ind i huden.

Førstehjælp til vinter-tørhed

Du kan afslutte med at bruge din fugtighedscreme for ekstra pleje.

Førstehjælp til vinter-tørhed
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...