Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FANTASTISKE DAGSTILBUD! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Førstehjælp til dine negle!

Førstehjælp til dine negle!

Jeg starter ud med et voldsomt statement: Herôme er ren magi! Alle produkterne jeg har brugt herfra, har givet en virkning udover mine forventninger. Og.. det er til at betale sig fra! Jeg har aldrig hørt andet end godt om deres produkter, og siden jeg har anskaffet mig disse, foretrækker jeg at flashe mine naturligt smukke negle, fremfor at lakere dem med neglelak. Så her får du nogle tips om mine yndlingsprodukter, fra Herôme.

Husk navnet Herôme!

Lad os starte med basics…

Herôme Caring Nail Polish Remover

Førstehjælp til dine negle!

Almindelig neglelakfjerner kan være meget hårdt for neglen, da de oftest indeholder bl.a. acetone og alkohol. Derfor anbefaler Herôme, at der ifm. brug af deres produkter, kun bruges deres Herôme Caring Nail Polish Remover. Denne er en mild og acetone-fri neglelakfjerner. Det specielle ved dette produkt er, at den fortynder lakken, uden at opløse neglepladerne og yderligere, at den faktisk plejer dine negle! Dette betyder, at Herômes Caring Nail Polish Remover også kan bruges på kunstige negle. Dine negle efterlades flotte og sunde.

Herôme Glass Nail File Travelsize

Herudover vil jeg klart anbefale, at man anskaffer sig Herôme Glass Nail File Travelsize. Da neglefilen er lavet i glas, kan den vaskes og er derfor en meget hygiejnisk og langtidsholdbar løsning. Der medfølger et etui, så du ikke risikerer, at den knækker på farten. Og vigtigst af alt, er den supper effektiv. Der findes ikke en grov og fin side, men effekten afhænger helt af, hvor meget tryk du lægger på filen. Den er lavet så den ikke flosser dine negle i processen, hvilket også er årsagen til, der kun findes en grovhed.

Begge produkter er et must, uanset hvilken Herôme kur du starter på.

Sensitive, svage, flossende eller spaltende negle?

Produktet som åbnede mine øjne for Herôme, deres Nail Hardener! Mine svage og flossede negle kunne umuligt blive lange (efter mange års neglebidning), men efter en to ugers kur med Herôme Nail Hardener Strong, var de stærkere end nogensinde. Der findes tre slags, som passer til forskellige behov:

Førstehjælp til dine negle!

Herôme Nail Hardener Sensitive

Til lette negleproblemer, som eksempelvis negle der spalter.

Herôme Nail Hardener Strong

Giver et hurtigt resultat, styrker dine negle, forhindrer neglene i at flække, og dine negle får en naturlig glans.

Herôme Nail Hardener Extra Strong

Denne er til ekstra svage og bløde negle, som efter brug af Nail Hardener Strong, ikke er tilstrækkeligt forbedrede. Umiddelbart ville jeg aldrig starte ud med denne kur, men bruge den efter at have styrket neglene med Nail Hardener Strong. Årsagen er, at den kan gøre decideret ondt at påføre på sensitive negle!

Alle slags bruges på cirka på samme måde (læs altid brugsanvisningen):

  • Påfør et tyndt lag på neglene på første dagen.
  • Påfør et andet tyndt lag på neglene på anden dagen.
  • Fjern begge lag med Herôme Caring Nail Polish Remover på tredje dagen og påfør et nyt lag.
  • Gentag disse trin over en periode på to - tre uger.
  • Herefter kan du bruge produktet en – to gange om ugen som basecoat, for at vedligeholde resultatet.

OBS! Efter brug af kunstige negle kan du ikke gå direkte i gang med Nailhardener kur, da dine negle er for beskadigede. Først skal du tage en kur med Exit Damaged Nails serum, der genopbygger neglene. Denne skriver jeg om længere nede.

Misfarvede negle?

Herôme Natural Nail Whitener Pink Glow

Førstehjælp til dine negle!

Denne har jeg på neglene, på alle billederne her I indlægget. Den giver dig de smukkeste naturligt farvede negle! Selve lakken er transparent, men fremhæver neglens naturlige farve og dækker misfarvede negle. Dine negle efterlades glansfulde, med en ren og hvid tip samt resten af neglen, med et lyserødt skær. Elsker den!

Herôme Glamour Nail Whitener

Samme som ovenstående. Dog efterlader denne neglene lidt mindre lyserøde og med et svagt perlemorsskær.

Vokser dine negle langsomt eller næsten ikke?

Førstehjælp til dine negle!

Herôme Nail Growth Explosion

Herôme Nail Growth Explosion accelererer væksten af neglene, på kun 14 dage. Dette serum ikke blot stimulerer væksten af neglene, den forbedrer også neglens tilstand. Indeholder bl.a. algeekstrakter og kraftfulde aminosyrer, hvilket øger mikrocirkulationen, så neglen vokser meget hurtigere. Dette er det perfekte produkt til dig med korte og beskadigede negle, eksempelvis som følge af neglebidning, eller blot til dig, som ønsker dig længere negle i en fart. Der påføres blot en dråbe på hver negl, som masseres ind, inden du går i seng.

Førstehjælp til dine negle!

For optimal virkning, må du ved anvendelse af denne, ikke anvende andre negleprodukter.

Andre gode produkter…

Førstehjælp til dine negle!

Herôme Nourishing Nail Oil

Denne olie nærer og styrker dine negle og neglebånd. Dens dybdevirkende effekt genopretter med bl.a. mandelolie, citronolie, vitamin E og F, tilstanden af ekstremt tørre og sprøde negle og neglebånd.

Herôme Exit Damaged Nails

Som nævnt tidligere, er denne et must til at genoprette beskadigede negle, efter påsætning af kunstige negle. Derudover er det en helt fantastisk kur til meget tørre eller svage negle. Serummet er tilsat et avanceret vitaminkompleks A, C, E, F, panthenol og silicium, som tilsammen hjælper dine negle tilbage på ret køl.

Vær opmærksom på..

Førstehjælp til dine negle!

At ovenstående, er en kort forklaring på diverse produkter og ALLE produkterne indeholder en gennemgående brugsanvisning. Denne vil jeg på det kraftigste opfordre til at læse, inden brug af diverse produkter.

Find alle Herômes produkter her: Herômes

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...