Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Fra hverdag til fest i 3 trin

Så hvordan du i 3 nemme trin kan gå fra hverdag til festlooket her.

Fra hverdag til fest i 3 trin

Trin 1: Med lækkert hår, kan du slippe afsted med alt!

Jeg har længe sværget til Label M. Texturizing Volume Spray, til altid at give mit hår fylde. MEN… Den er udgået! Jeg hader, når det sker.

Fra hverdag til fest i 3 trin

Heldigvis fandt jeg dens erstatning i første hug (jep jeg ved det, super heldigt). Joico Hair Shaker faldt jeg over ved et tilfælde hos en veninde, da jeg havde glemt min volume spray hjemme. Joico kalder den en ”liquid to powder”, hvilket virker virkelig godt! Specielt hvis man godt kan lide krøller og naturligt fald, da du får mulighed for at kramme produktet ind i håret og dermed skabe mere fylde og bevægelse, inden produktet tørrer.

Elsker den! Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det men… Den er faktisk BEDRE end den gamle fra Label M. Rodet, krøllet og fyldigt hår.

Klik her og læs mere om:
Joico Hair Shaker


Trin 2: Tilføj noget du ikke bruger til daglig

Med din daglige makeup intakt, kan du hurtigt og nemt gøre dig klar til en aften ude. Selv bruger jeg ikke mascara til hverdag, så dette alene kan gøre en stor forskel. Jeg har længe brugt Maybelline Lash Sensational Mascara, da den gør, hvad den skal, nemt og uden at klumpe.

Fra hverdag til fest i 3 trin

Jeg er ret vild med den kurvede børste, da jeg synes, at denne slags fanger vipperne bedst. Jeg påfører mascara på de øverste og nederste vipper. Vupti! Allerede lidt vildere. Hvis du allerede bruger mascara til hverdag, kan du måske lege med highlighter, rouge eller bryn?

Klik her og læs mere om:
Maybelline Lash Sensational Mascara Black


Trin 3: Øjne eller læber

Når jeg vælger at have fokus på læberne, ender det oftest med en mat læbestift i brune eller nude nuancer, rød eller en mørk blomme farve.

Fra hverdag til fest i 3 trin

Du kan se udvalget at flotte læbestifter her: Læbestifter

Men for en gangs skyld, valgte jeg at have fokus på øjne. Da øjenskygge og jeg ikke er de bedste venner, skal det være super simpelt. Så for blot at give øjnene lidt intensitet, bruger jeg min Bare Minerals The Blender Brush, til at blende YOUNGBLOOD Crushed Mineral Eyeshadow i farven Coco, over crease kanten.

Da jeg har det man kalder "hooded eyes" (når bryn benet skygger nedover øjnene), er det vigtigt at åbne øjet, ved at påføre skyggen OVER crease kanten. Dette giver mere intensitet til øjnene. Jo mere jeg blender med børsten, jo mildere bliver farven. Børsten er super nem at arbejde med og blender uden problemer.

Klik her og læs mere om:


Den perfekte farve

YOUNGBLOOD Crushed Mineral Eyeshadow i farven Coco er perfekt til dig, som ikke er vant til øjenskygge og ønsker et let og naturligt look.

Fra hverdag til fest i 3 trin

Da jeg er meget lys i huden, sætter jeg også pris på, at man selv kan styre intensiteten på farven. Den kan påføres og blive meget brunlig, men kan også blendes ned i en lækker lys champagne farve. Desuden indeholder den mineraler og virker plejende på øjenlågets sarte hud.

Fra hverdag til fest i 3 trin
Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Relaterede produkter

Loading...