Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Føntørring uden smerter

Det er HH SIMONSEN® Envy Hair Dryer, jeg snakker om, og den er særligt genial, da den kun vejer 375 gram!

Til sammenligning vejer en stor banan cirka det samme, og min anden lidt ældre professionelle føntørrer fra HH Simonsen vejer 700 gram, hvilket er en halvering i vægt. Og det er altså noget, der kan mærkes! Når man har kraftigt eller langt hår, er det ikke unormalt at bruge 10-15 minutter på at føntørre håret, og det kan være hårdt for armene og skuldrene i så lang tid.

Føntørring uden smerter

Envy føntørren indeholder en kraftig 1600 Watt motor, der gør tørretiden mindre og ligeledes mere effektiv, da SoftAire flow systemet har en høj koncentration af ioniske luftmolekyler. Derudover er der 3 varmeindstillinger og en kold funktion, der gør det nemt at justere varmen. Der er 2 hastigheder, og i mit hår får den bare fuld skrald, men det kan være rart ved eksempelvis føntørring af pandehår ikke at have for meget blæs på.

Måden føntørreren blæser luft ud på gør, at føntørringen bliver mere effektiv, og at man undgår, at håret kruser. Har man tendens til at ens hår kruser, kan det være en rigtig god ide at sætte det medfølgende fønnæb på, da det derfor minimerer risikoen for krus. Derudover sikres et mere blankt og glansfuldt resultat, da luften er mere koncentreret.

Føntørring uden smerter

Lige nu kan du få HH SIMONSEN® Envy Hair Dryer i et lækkert sæt, hvor der medfølger en gratis Wet Brush i sort.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...