Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG! | 25% RABAT PÅ ALLE PARFUMER! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Mangler du inspiration til din hverdagsfrisure? Så har jeg her et par hurtige fif til at peppe din hverdagsfrisure op med.

Pieces har en masse fint pynt til håret, som du kan bruge i alle anledninger. Jeg har fundet mine yndlings og har lavet er par inspirationsbilleder til jer.

Håropsætning 1

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces
  • Jeg har først krøllet mit hår op i brede totter med HH Simonsens Rod V3 Sylen.
  • Herefter touperede jeg min bund for at skabe fylde. Jeg brugte her Kardashian Beauty Hair Touperingskam, som har børster i forskellige længder, hvilket får rigtig godt fat i håret.
  • Herefter tog jeg mit hår fra siderne, og snoede det sammen bagpå, og fastgjorde spændet.

Meget hurtigt og simpelt, men den fine spænde med perlen giver en ekstra sød detalje istedet for en kedelig hårnål. I min elevtid som frisør, har jeg altid lært, at hårnåle ikke må ses i håret, men skal gemmes væk. Så spændet er et godt alternativ istedet for hårnåle.

Håropsætning 2

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Her har jeg lavet en hestehale og samlet den med Blax hårelastikker. Selvom elastikken er gennemsigtig og ikke er meget tydelig, vil jeg gerne have, at man ikke kan se den. Derfor tager jeg en tot fra hestehalen og snor omkring. Her bruger jeg mit spænde med perlen på til at fastgøre totten, men jeg stikker spændet så langt ind i min opsætning, at man kun kan se perlen.

Jeg synes dette er et sød måde at lave en hestehale på til hverdag.

Håropsætning 3

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Her har jeg lavet en sideskilning og samlet håret fra den side med mest hår bag ved øret. Jeg sætter spændet i på skrå - lidt over øret.

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Vend hovedet nedad og saml håret på toppen af hovedet. Sno så håret indtil det selv krøller sig sammen til en knold. Sæt knolden fast med en elastik fra Blax og sæt spændet hvor du ønsker. Jeg har en masse små hår i fronten, som spændet fint holder på plads, imens det pynter i håret.

Håropsætning 4

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Her har jeg først lavet en løs hestehale. Grunden til at den skal være løs er, at jeg folder håret ind bag ved elastikken flere gange, indtil jeg har en knold. Jeg hiver lidt i knolden, så man får det rodede look. Til slut sætter jeg spændet, hvor jeg ønsker.

Håropsætning 5

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Krøl først håret i store totter med HH Simonsens Rod V3 sylen og touper efterfølgende med Kardashian Beauty Hair Touperingskam. Sæt herefter hårbåndet udenpå håret, og træk det et godt stykke ned i panden. Nu løsner jeg mit hår på toppen, så fylden kommer frem.

Håropsætning 6

Flotte håropsætninger med hårpynt fra Pieces

Lav en løs tilfældig knold og sæt fast med Blax hårelastikker, da de holder rigtig godt hvad enten man vil lave hestehale, knold eller flet. Sæt hårbåndet ud over frisuren, og tag lidt tilfældige totter ned hvor du ønsker.

Pssssst! En lille ekstra information er, at hårbåndet i imiteret ruskind er utrolig blødt og lækkert at have i håret! :)

Nu er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg håber I kan bruge mine ideer til selv at være kreative, og give jeres frisurer en ekstra detalje.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...