Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Flotte forførende forårslæber

Solen skinner, forårsblomsterne skyder op af jorden og foråret er for alvor over os. Vi kommer ud af vores mørke vinterhi, og det er tid til at klæde sig i dejlige, friske farver igen. Dette gælder også for makeuppen. Jeg viser jer her mine nye yndlingsfarver til læberne.

Flotte forførende forårslæber

Jane Iredale Lip Crayon er en silkeblød læbestift, formet som en stor jumboblyant. Den findes i disse 6 uimodståelige farver, der passer til alle hudtoner.

En læbestift er den perfekte accessorie til alle forårets og sommerens festlige lejligheder.

Disse læbestifter har en lækker blød konsistens, og giver en flot glans. De indeholder fugtgivende kristpalme-olie samt vitamin E, som har en plejende virkning. De er helt fri for parabener, syntetiske duft- og farvestoffer.

Flotte forførende forårslæber Flotte forførende forårslæber

Forførende trylleblyanter

De er super nemme at påføre, og det er let at lave en skarp kant, da de er formet som en jumboblyant. Jeg bruger normalt altid en lipliner, inden jeg påfører en almindelig læbestift. Det er slet ikke nødvendigt med disse fra Jane Iredale, hvilket gør det super nemt at opfriske farven i løbet af dagen, uden du lige har et spejl ved hånden.

Der skal så lidt til, før du får en frisk, sund og forførende udstråling - En læbestift i din yndlingsfarve er svaret.

Find læbestifterne her:

Mere inspiration til læberne? Få smukke røde læber som holder i timevis

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Loading...