Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Farvel til fladt hår!

Farvel til fladt hår!

Du kender det sikkert: Lige meget hvad du gør, bliver håret bare fladt i løbet af dagen, ellers kan du slet ikke få fyldigt hår, uanset hvad du gør. Jeg har fundet løsningen!

Big Sexy Hair to the rescue! Serien Sexy Hair er inddelt i forskellige kategorier, alt efter hvilken frisure eller hårstyling du ønsker. Jeg har kigget på Big Sexy Hair, der fokuserer på at skabe fylde i håret, og jeg har her valgt mine yndlingsprodukter.

Sexy Hair Root Pump Plus er en volumengivende spray skum udviklet specielt til hovedbunden. Den skal sprayes direkte ned i hovedbunden i håndklædetørt hår, og den hvide skum skal derefter masséres ud, så den bliver godt fordelt.

Jeg plejer at spraye:

  • En bane i skildningen
  • En bane på baghovedet over hvirvlen
  • En bane i hver side, et stykke over ørerne.
Farvel til fladt hår!

På den måde kan man let massere skummen ud i hele hovedbunden.

Sexy Hair Root Pump Plus findes også i en almindelig udgave, der blot hedder Sexy Hair Root Pump. Den er lavet til fint hår, og den har knap så meget hold som plus-udgaven.

Jeg har erfaret via min frisørbaggrund, at den bedste måde at opnå fylde i håret er, hvis man føntørrer håret modsat dets gro-retning. Det er blandt andet det man gør, når man vender hovedet nedad. På den måde tvinger man håret i en anden retning, og når det så bliver vendt tilbage igen, har man fået det løftet nede fra bunden af.

I den forbindelse er Sexy Hair Root Pump Plus rigtig effektiv! Forestil dig, at du har føntørret håret med hovedet nedad, og den fylde du får der, bliver fikseret så fylden holder hele dagen. Det er slet ikke så tosset.

Når man har føntørret håret med hovedet nedad, kan man godt have nogle små fimrehår, der stritter ud til siderne. Jeg plejer at bruge Sexy Hair Spray & Play, der er en hårspray, der ikke tynger på håret (også selvom du har helt fint hår) og så har den et medium hold og shine.

Sexy Hair Spray & Play findes også i flere udgaver, nemlig Sexy Hair Spray & Play Harder og Sexy Hair Spray & Play, der er den med mest hold. Alle 3 giver udover hold også shine, der gør, at håret ikke ser udtørret og mat ud.

Finde hele serien fra Big Sexy hair her

Farvel til fladt hår! Farvel til fladt hår!

Så nu er det endelig slut med fladt hår!

Se også med her Undgå fladt hår med Goldwell

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...