Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få styr på strandhåret!

Få styr på strandhåret!

Håret er nok ikke det første du tænker på, når du tænker beskyttelse imod solens stråler. Men faktisk tager dit hår mere skade, end du lige tror. Det bliver rigtig hurtigt tørt og trist og du har sikkert oplevet, at det ikke er til at redde ud, når du kommer hjem efter en hel dag ved stranden.

Du kan selvfølgelig vælge at holde dig i skyggen eller tage en stor hat på, men det bliver du ikke særlig brun af :-)

Gør i stedet dig selv og dit hår en tjeneste, og smid en Sun Protect Spray i strandtasken. På den måde kan du holde dit hår beskyttet igennem hele dagen og du undgår at skulle kæmpe en kamp med børsten, når du kommer hjem.

Sprayen de andre vil misunde dig for

Jeg har valgt Goldwells Sun Protect Spray, fordi jeg er vild med mærket og synes sprayen er fantastisk, fordi den er dejlig nem at bruge og dufter super skøn! Den genopbygger fugtbalancen i dit hår og kan anvendes i alle hårtyper. Er du mørkhåret som mig og gerne vil undgå, at din farve falmer, så er denne spray alt hvad du behøver. Omvendt kan sprayen også sagtens bruges af lyshårede eller personer med andre hårfarver! Pointen er, at sprayen er som en solcreme – bare til håret. Den beskytter dit hår imod solens skadelige stråler og forhindrer håret i at tørre ud som følge af pool- og havvand.

Du finder sprayen her, hvor du også kan se udvalget af Sun Protect Sprays fra andre lækre mærker :-)

God ferie!

Follow
Louise Christensen

Hej, jeg er blogger her hos NiceHair og jeg glæder mig meget til, at holde dig opdateret med ærlige anmeldelser af diverse skønhedsprodukter. Jeg elsker at være kreativ, men er også meget perfektionistisk – så kun det bedste er godt nok. I øjeblikket er jeg i gang med min bachelor i international marketing og salg, og arbejder derudover med indretning og brugskunst.

Loading...