Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få de smukkeste krøller..

Jeg har været i fuld gang med at teste de forskellige stylere fra Ego Professional, og man må sige, at de overrasker positivt! Jeg har både testet dem på mig selv, men også på min søde kollega Louise, som I kan se på billederne, og vi er begge to vilde med resultatet.

Få de smukkeste krøller..

Julegaver til gode priser

Så her er mit bud på stylingjern og føntørrer til virkelig gode priser. Dette kunne helt sikkert være en god julegaveidé, det er en lækker ting at få, og så til rigtig gode priser!

Ego Professional ego CENTRIC

Få de smukkeste krøller..

Ego Professional ego CENTRIC er et skønt bølgejern som skaber dybe sensuelle bølger! Jernet benytter sig af en lidt anden udgave af den teknologi, som de to andre produkter benytter til at skåne håret. Her er teknologien blevet forbedret en smule, så man undgår statisk elektricitet endnu bedre.

Få de smukkeste krøller..

Der følger en virkelig praktisk varmebeskyttende handske med, og en lille guide med tips og tricks til flotte frisurer :-)

Læs mere om bølgejernet her:
Ego Professional ego CENTRIC

Ego Professional Big ego

Få de smukkeste krøller..

Ego Professional Big ego er et glattejern i højeste kvalitet, derudover synes jeg også, det er rigtig flot. Ego benytter sig af en unik teknologi, som tager udgangspunkt i naturlige mineraler. Denne teknologi sikrer skånsom håndtering af håret under hele stylingen.

Få de smukkeste krøller..

Det giver et lækkert blankt, holdbart og frizz-frit resultat hver gang.

Glattejernet kan bruges til alle former for styling, og temperaturen kan varieres fra 130°C til 210°C - så alle hår typer kan lege med :-) Det ekstra lækre ved dette sæt er, at der følger en guide med, som viser hvordan temperaturen skal være for at få det optimale ud af din styler til dit hår!

Læs mere om glattejernet her:
Ego Professional Big ego

Ego Professional ego TWIST Curling Iron

Få de smukkeste krøller..

Ego Professional ego TWIST Curling Iron er et nytænkende krøllejern, der benytter sig af samme teknologi som glattejernet. Det giver skånsom og glansfuld styling uden frizz!

Få de smukkeste krøller..

Krøllejernet er designet med fire symmetriske kugler, som gør det muligt at skabe unikke krøller med varierende udseende. Ligesom glattejernet kan du her variere temperaturen, og der følger ligeledes en guide med :-)

Læs mere om det fantastiske krøllejern her:
Ego Professional ego TWIST Curling Iron

Ego Professional ego GETAWAY

Få de smukkeste krøller..

Ego Professional ego GETAWAY er perfekt at have med på eventuelle rejser her til vinter. Sættet består af Little Wand og Little Wave.

Her får du i Little Wand; et Sylenformet krøllejern som er perfekt til at skabe smukke og holdbare krøller. Derudover får du også et bølgejern i Little Wave, som kreerer fine bølger, der holder hele dagen.

Begge jern er i rejsestørrelse og passer perfekt til tasken. Derudover har vi her hos NiceHair.dk fået mange henvendelser på, at de er perfekte til ungerne. Det giver forældre og børn en unik mulighed for at lege med håropsætninger sammen.

Læs mere om sættet her:
Ego Professional ego GETAWAY

Ego Professional AWESOME ego

Få de smukkeste krøller..

Ego Professional AWESOME ego er en topkvalitets føntørrer med en stor og kraftig 2000 watt motor. Der er stor luftgennemstrømning og et ergonomisk greb. Teknologien der bliver brugt i denne føntørrer reducerer hårets tørretid, mindsker statisk hår og forsegler fugt i håret. Dette gør føntørringen ekstra skånsom mod håret, og giver det en lækker glansfuld finish.

Læs mere om føntørreren her:
Ego Professional AWESOME ego

Her finder du Ego diffuser:
Ego Professional Diffuser AWESOME

God fornøjelse - I kommer til at elske disse stylingjern!

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...