Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

EOS Lip Balms - en sikker redning mod tørre læber

EOS Lip Balms - en sikker redning mod tørre læber

Et stort hit hos nicehair.dk (og mig!) er de lækre lip balms fra EOS. EOS står for Evolution Of Smooth, og man kan tydeligt mærke på læberne, at de specialiserer sig indenfor blødhed, for wow hvor bliver læberne fantastisk bløde!

De små runde læbebalsammer er 100% naturlige og 95% økologiske, og så findes de i et utal af farver og smagsvarianter, så der er én til enhver smag (eller flere, hvis du ikke kan vælge). De er derudover helt uden parabener og petrolium, men derimod beriget med shea smør og E-vitamin, som virkelig plejer læberne i dybden. Læberne bliver dejligt bløde og velplejede.

Der er ingen farve i læberpomaderne, men de fungerer også fantastisk godt ovenpå en læbestift, der ellers kan have tendens til at udtørre læberne.

Læbepomade til farten

Det, som jeg næsten synes er det bedste, er at læbepomaden er så nem at anvende. Den er lige til at have med i tasken, og den runde form gør det nemt at påføre på læberne. Derudover giver de en god smag på læberne, endda helt uden at man skal være nervøs over, om de er skadelige eller usunde for læberne. Selv for en multiallergiker som mig, er der ingen grund til at være nervøs, EOS læbebalsam er så mild og skånsom overfor læberne.

Udover den runde form, findes EOS også i en stick, hvis man er mere til den traditionelle model.

EOS er blevet så stor en succes, at de har udvidet deres sortiment, så de ikke kun laver læbepomader, men også håndlotion. Du kan finde alle EOS produkterne lige her:

EOS Lip Balms

Se med her og få Flotte forførende forårslæber

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...