Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ 18 MÆRKER! KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

ENDELIG er den her!!

Den længe efterspurgte Korres solserie er nu landet på hylderne. Det kunne ikke passe bedre, nu hvor vi er gået ind i forårs månederne og solen er begyndt at komme frem.

Det mest interessante er, at i alle disse produkter er der spiseligt græsk yoghurt i. Hvilket jeg syntes gør denne solserie mere unik og anderledes i forhold til de mange andre solserier der findes.

Jeg er som gravid mere påpasselig med, hvad jeg kommer på min krop, og derfor har jeg virkelig glædet mig til at gå sommeren i møde med disse solprodukter.

Når min lille pige kommer til verden, vil jeg uden at blinke bruge disse solprodukter på hende også.

Korres er bl.a UDEN:

  • Parabener
  • Silicone
  • Petrolatum
  • Mineralske olier
  • Kunstige farvestoffer
  • Phtalater

Produkterne er ikke testet på dyr.

Solbeskyttelse til ansigtet

Her kan man vælge imellem SPF30 og SPF50

De findes også begge i en tinted version, til hvis man gerne vil have en lille smule glød, uden at man behøver at komme Foundation på.

Solprodukterne kan holde i op til 8 timer, de er ikke fedtende, de er vandfaste og selv den mest sarte hud kan bruge dem.

TIP: Om sommeren blander jeg ofte min solfaktor med min pudder for at spare tid. Og så giver det bare et lækkert frisk look.

Glem nu ikke brystet, det er altså her man ser de aller første tegn på ældning. Huden er meget tynd her og man glemmer ofte at komme sine hudpleje produkter på her.

HUSK: Det er vigtig at man påfører solprodukter hver 2. - 3. time for at de har den optimale virkning.

Solbeskyttelse til kroppen

Her findes der SPF20, SPF30 og SPF50

Alle disse kommer som spray og er lette at påføre! De har ligeledes en holdbarhed på 8 timer og er vandfaste.

Man kan, selv efter flere timer, mærke at huden er blød og gennemfugtet.

After-sun til ansigtet og kroppen

Helt fantastisk kølende efter en hel dag i solen, virker meget beroligende og gennemfugter huden. Har en meget hurtig og helende effekt.

Et godt tip er at have den til at ligge i køleskabet, så den er ekstra kølende til de dage, hvor man opholdt sig for meget i solen.

produkterne indeholder

Græsk Yoghurt: Yoghurt er en naturlig kilde til laktose, proteiner, mineraler og vitaminer som opfrisker huden og øger indholdet af fugtniveauet i de øverste hudlag.

Laktose nærer huden. De mange vitaminer og mineraler (calcium, fosfor, zink, Vitamin A ,E , D, B2 og B12) giver masser af antioxidanter og reducerer synlige tegn på ældning og er med til at lindre huden efter solskoldning.

Aloe Vera: Fugtgivende, antioxidanter, anti-inflammatorisk og helende.

Pile Urt: Rig på flavonoider, der beskytter huden for solskader. Øger fastheden i huden. Mindsker linjer ved at forebygge imod solskader.

Provitamin B5: Blødgørende og mindsker inflammation.

E- Vitamin: Antioxidanter og fugtgivende.

Calendula: Beroligende og fremskynder healings processen i huden.

Se hele Korres serien her!

Follow

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...