Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKEUP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

En sød duft til en stilfuld kvinde

Hvis du ikke har hørt om molekyle parfumer og Zarko, er du nødt til at læse med her.

En sød duft til en stilfuld kvinde

Hvad gør den speciel?

ZarkoPerfume Diamond Edition Pink Molécule indeholder duftnoter fra hyldeblomst, sort orkide, pink molekyler og mærke trænoter. Denne sammensætning er lavet ud fra den nordiske kvindes ånd og temperament, og skal lede tankerne hen på en varm forårsbrise blandet med vand og træer. Zarko selv beskriver duften som værende meget feminin, uskyldig og ren, men med en stærk sensuel undertone, hvilket jeg synes er spot on!

En opfrisker: Hvad er molekyle parfume?

En sød duft til en stilfuld kvinde

Molekylære parfumer er transparente dufte, som altid skal på huden. Begrebet er opstået, fordi man har opdaget, at nogle råvarer arbejder med vores egne feromoner. Det vil sige, at det udvikler sig ud fra vores egne duftnoter, og den vil derfor ikke dufte ens på dig og mig. Dette er også årsagen til, at den skal påføres huden og ikke tøjet.

Hvorfor er der en Diamond Edition af Pink Molécule?

En sød duft til en stilfuld kvinde

Blandt de 2.500 ZarkoPerfume Diamond Edition Pink Molécule 090-09 der er lavet, indeholder én af parfumerne en diamant-kupon. Den som finder en lyserød sten I flakonen, får ombyttet kuponen til en pink diamant ring, der har en samlet værdi af 50.000 kr. Ringen er skabt af Mads Heindorf, der er juveler. Han har bl.a. lavet smykker til kronprinseparret.

100% dansk håndværk

En sød duft til en stilfuld kvinde

100% håndlavede i Danmark på Zarkos eget laboratorium - men sælges både i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Rusland og England. Det er blot et spørgsmål om tid, før ZarkoPerfume bevæger sig mere ud i verdenen.

ZarkoPerfume er skabt af Zarko Pavlov, som i 2008 startede med at læse til parfumeur. Hans drøm var at skabe en duft, som fangede klimaet, livsstilen og æstetikken af Skandinavien. Hans vision er at blande fransk parfumeri med den nordiske molekyle videnskab.

Et firma i vækst

En sød duft til en stilfuld kvinde

ZarkoPerfume gik fra i 2014 at være et lille niche mærke, til året efter at vinde Danish Beauty Awards for Årets Mærke. De har uden tvivl gjort deres indtog på parfume arenaen. Og som et af de eneste danske parfumerier, med deres enkle og klassiske design og lige-i-skabet dufte, gør de et fantastisk job, med at repræsentere den nordiske duft.

Vil du læse mere om ZarkoPerfume, så klik her!

Follow
Camilla Aia de Feuth

Mit navn er Camilla, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg har arbejdet indenfor beauty i fem år, men leger nu med det i min fritid. Hår og makeup har jeg altid eksperimenteret med, hvilket gør at jeg er en ægte "produktnørd", der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Loading...