Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Er du, ligesom strandløven ovenfor, heller ikke en af de heldige som skal holde efterårsferie i varmen? Så skal du kigge med her! Vi har lavet den ultimative guide til hvordan du alligevel kan få en efterårsferie, der er spændt op til lir!

1 Rønsbøl Clinic Volcanic Mask 50 ml

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Selvom du ikke skal ned og nyde varmen, synes vi alligevel du skal smække begge ben op og forkæle dig selv med en ansigtsmaske. Her har vi valgt ansigtsmasken med navnet Volcanic fra Rønsbøl, bare lige for, endnu engang, at minde dig om, at du IKKE sidder på en lækker strand, med en drink i hånden.

Skulle du nu alligevel gå og drømme om, at du på magisk vis bliver inviteret til Hawaii i ferien, kan det jo ikke skade at have forberedt sig med at have sund og lækker hud, så bare kom i gang!

Se ansigtsmasken fra Rønsbøl her!

2 Karmameju Mount Everest Morgenkåbe

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Okay, så du blev ikke på magisk vis inviteret med til Hawaii? Frygt ej! Vi har nemlig denne utrolig lækre morgenkåbe fra Karmameju, som du kan smække om kroppen og sørge i. Desuden er morgenkåben også utrolig lækker lige at hoppe i, når man har taget et langt varmt bad, nu hvor du er endt i det kolde Danmark.

Find din Karmameju morgenkåbe her!

3 Pukka Te

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Nu hvor du alligevel er hoppet i morgenkåben og forviser kulden udenfor, hvorfor så ikke tage en god kop varm te? Teen fra Pukka findes i mange forskellige varianter og smage, således at du kan opleve smagen af eksotiske frugter, selvom du atter sidder i kolde Danmark - bare for at minde dig om det endnu en gang!

Find lækker te fra Pukka ved at klikke her

4 Gillette Venus Divine Sensitive Razor

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Okay okay, Danmark er koldt, regnfuldt og ikke særligt eksotisk, så mens du alligevel sidder og drømmer dig væk til varme strande og lækre drinks, hvorfor så ikke gøre alvor af legen og gøre dine ben ferie-klare? Det er trods alt stadigvæk ferie, selvom du ikke er i varmen! Hos os kan du få den lækre Gillette Venus Divine Sensitive Razor, som hjælper dig med at få ferieklare og bløde stænger!

Se mere om Gillette Venus Divine Sensitive Razor her

Eller hvis du er mere til Gillette Fusion Shaver så klik her

5 James Read Gradual Tan Day Tan Body 200 ml

Efterårsferie i Danmark - 5 ting du ikke kan undvære!

Nu hvor du alligevel er så godt i gang og har fået ferieklare stænger, kan du jo altid drømme dig endnu længere sydpå, med hjælp fra vores James Read selvbruner. Denne selvbruner kan bruges på hele kroppen, således du nemt kan bilde venner og familie ind, at du har været et smut sydpå og at din ferie har været meget mere solrig og federe end deres!

Læs mere om James Read selvbruneren her

God efterårsferie fra Nicehair.dk ;-)

Mere selvforkælelse i efteråret? 9 hudplejeprodukter kosmetologen anbefaler til efteråret

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...