Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Vil du vinde en Christian Louboutin taske fyldt med Miqura?

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Ecooking: Mad til din hud

Jeg har testet nogle super lækre produkter fra det danske mærke Ecooking, som laver alt på deres egne små fabrikker lige her i Danmark. De bruger kun de bedste ingredienser og holder skarpt øje med, at alt er miljøvenligt, derfor navnet Ecooking.

Der er ingen kunstige farver eller parabener i deres produkter, og de indeholder 100% organiske olier og en masse vitaminer, mineraler og antioxidanter. Jeg synes, det er rart at vide, hvad jeg kommer på min hud, og det er rigtig vigtigt for mig, at man er miljøvenlig. De er så rene og naturlige, at du faktisk kan spise nogle af deres produkter. Alt dette lyder meget tiltrækkende, så selvfølgelig glædede jeg mig helt vildt til at afprøve produkterne.

Her er dem jeg har testet

Ecooking Fugt Serum

Det er et serum, der kan bruges til alle hudtyper. Jeg har kombineret hud, og jeg kunne uden problemer påføre det på min hud uden at få bumser. Brug serummet på nyvasket hud morgen og aften, og lad huden tørre lidt inden du påfører creme. Serummet er fyldt med hyaluronsyre og giver masser af fugt til din hud. Den er heller ikke olieret, så din hud bliver ikke skinnende af den.

Ecooking A-Vitamin Kapsler

A-Vitamin er en af de vigtigste ting, du kan bruge på din hud for at bekæmpe acne og rynker. Ecooking A-Vitamin Kapsler er retinol-boosting kapsler, som forhindrer tidlig ældning, og fornyer din hud ved at booste cellefornyelsen. Jeg synes, de er bedst at bruge om aftenen på renset hud, fordi det er olie, og din hud vil blive skinnende. Du kan være helt rolig, du får ikke uren hud af dem, min hud blev mere glat og mere ren ved at bruge dem. Det er også fedt at kapslerne er så små, det gør dem nemme at for eksempel tage med på ferie.

Ecooking Acne Serum

Jeg har ikke brugt serum tidligere, så jeg tænkte, jeg villle prøve acne serum fra Ecooking. Serummet underholder salicylsyre, som hæmmer bakterievækst, så den er perfekt, hvis du kæmper med uren hud og acne. Jeg har brugt den hver aften i lang tid nu, og jeg synes min hud ser mere frisk ud. Du har kun brug for at påføre nogle få dråber på området med problemer, og så lade det tørre, før du bruger din creme som slut.

Bedømmelse

Alt i alt er jeg super tilfreds med produkterne fra Ecooking, og jeg ser frem til at prøve flere af deres produkter. Jeg elsker også deres design, produkterne ser så godt ud på badeværelset, og så er det en perfekt gave at give til din ven/veninde.

Follow

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Relaterede produkter

Ecooking Fugt Serum 20 ml
349,00 kr
Ecooking Acne Serum 20 ml
349,00 kr
Loading...