Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Eau Provocateur – Frisk og sensuel!

Eau Provocateur – Frisk og sensuel!

Nogle af jer kender nok allerede mærket Agent Provocateur, da de er ret kendt for deres lækre lingeri. Der er flere forskellige kendte, der har lavet photoshoots i lingeriet fra Agent Provocateur, senest set er Beyonce i et shoot, hvor hun viser sin smukke, gravide mave frem med lingeri på, fra Agent Provocateur. Udover Lingeri, har mærket har Agent Provocateur også lavet parfumer, og jeg har i dette indlæg tænkt mig at vise jer parfumen ’Eau Provocateur’.

En damet parfume

Eau Provocateur – Frisk og sensuel!

Eau Provocateur er en mere damet parfume, hvilket giver god sammenhæng til hvad mærket står for, altså lækkert lingeri til kvinder.

Dette er altså ikke en parfume for pigen i teenageårerne, efter min mening. Duften er let og ”ren”, men samtidig en sensuel duft, perfekt til en hverdags parfume. Parfumen er en eau de toilette, hvilket gør parfumen mere anvendelig i hverdagen, hvis man gerne vil være lidt ekstra diskret med sin parfume.

Eau Provocateur – Frisk og sensuel!

En eau de toilette er en lettere udgave af en duft, hvorimod en eau de parfum, kendes som en mere kraftig udgave af parfumen. Her er en eau de toilette perfekt til hverdagen og en eau de parfum perfekt til aftenen.

Duftens friskhed kommer fra citrusakkorder, røde frugter, appelsinblomst og liljekonval og dens sensuelle noter kommer fra myrra, vanilje og tonkabønne.

Eau Provocateur – Frisk og sensuel!

Jeg har anskaffet mig Eau Provocateur i 50 ml, hvilket er en god medium størrelse for en parfume.

Follow
Kamilla Brun

Jeg hedder Kamilla, jeg er 22 år gammel og uddannet hår- og makeupartist. Jeg har været i beautybranchen i en del år nu, jeg har både arbejdet som salgsassistent i Matas og som makeupartist hos Mac. Derudover har jeg også lavet lidt freelance hår- og makeupartist arbejde. Jeg blogger hos nicehair.dk og på min egen blog kamillabrun.com

Loading...