Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Duften af sommer

Duften af sommer

Jeg vil gerne lige give mine varmeste anbefalinger til denne lækre duft fra KORRES Fragrance For Women White Tea. Der skal meget til, at jeg bliver afhængig af en parfume og jeg har en tendens til at bruge den samme i mange år, hvis jeg først falder for en. Men denne her duft fra KORRES, er simpelthen overskøn, og så dufter den af sommer og sol.

Lidt om duften

Topnoter: Bergamot, mandarin, orangeblomst, alpeviol
Hjertenoter: Fresia, jasmin, te blanding, viol
Kropsnoter: Hvid moskus, cedertræ, mos
Karakter: Blomster/moskus/citrus

Duften af sommer

Hvid te

Hvid te, som tidligere kun var forbeholdt overklassen i Kina, er en af de mest raffinerede tesorter. En styrkende og samtidig sensuel blanding på grund af den friske, delikate og sødmefulde aroma.

Fresia

Stammer fra Sydafrika og er med sin karakteristiske duft og klare pastelfarver en meget populær blomst. Den intense duft af nyafskårne fresiaer holder i dagevis og giver associationer af blomstrende marker.

Bergamot

Bergamot er en citrusfrugt med oprindelse i Asien, som er blevet dyrket i århundreder ved Calabriens kyst i Italien. Højt værdsat af parfumeproducenter i hele verden for sine skarpe, sur-søde, oplivende noter.

I kan finde alle de andre dufte fra KORRES lige her: KORRES dufte

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...